Přeji vám krásné Velikonoce 2024

Je neuvěřitelné, jak čas letí, doslova pádí, mám často pocit a nejen já, ale i lidé v mém okolí. Nevím, zda je to tím,  že skutečně žiji naplno, podobně jako lidé v mém okolí, miluji život, ale i svoji pestrou práci, nebo čas nějak zrychlil, ale spíš asi naše vnímání času jako lidí se mění.

Ne všichni, kteří čtete moje články se mnou musíte souhlasit, ale myslím, že většina z vás je na tom s časem podobně a s nahlížením na práci i život rovněž. Myslím, že člověk nemusí být nějaký velký fanoušek Velikonoc, aby uznal, že jsou to krásné svátky jara a je jen na nás, jaké si je uděláme. Samozřejmě, každá rodina i jednotlivec má svoje tradice, přístup k oslavě Velikonoc, ale jedno je jisté, jsou to dny, kdy bude i volno a můžeme se z něčeho krásného radovat.

Mějte Velikonoce podle svých představ

Mnoho lidí sbírá odvahu na nějaká rozhodnutí, učinění změn, odvahu k tomu, říct svým blízkým, že chce Velikonoce slavit určitým způsobem apod., kdy začít než teď. Mrkněte do našich starších článků jako jsou Veselé Velikonoce, Velikonoce v dospělosti a Velikonoce jsou tady nebo i do tohoto článku.

Moje Velikonoční pondělí

Co se týká mého velikonočního pondělí, mám jasno. Jako každý rok s maminkou vyrážíme na výlet. I letos máme dvě varianty, jednu v případě chladnějšího a ošklivějšího počasí a druhou, když bude krásně. A věříme, že krásně bude a užijeme si to. V té druhé spojíme dokonce dvě aktivity, tak doufáme, že nám to vyjde. Příští úterý vám napíši v dalším článku zde v kategorii Blog více detailu o mých letošních Velikonocích.

Veselé Velikonoce                

Dovoluji si vám popřát krásné Velikonoce, plné radosti, zábavy, ale i pohody, ať jsou podle vašich představ a prožijete se svými blízkými, lidmi, které máte rádi.

Velikonoce jsou svátky příchodu jara, užijte si je

Jak slavíte Velikonoce vy?

Zdroj všech fotografií: pixabay.com

Pokračujte ve čtení lifestylových článků ZDE.