Jak jsem získala džínové kalhoty zdarma

V životě se stávají různé situace, to víme všichni a věřím, že mi všichni, vy pravidelní čtenáři čtenářky i návštěvnice a návštěvníci tohoto webu o módě, ekonomice a lifestyle Fashion Industry CZ, dáte za pravdu, že jsme rádi, když jsou kladného charakteru či s pozitivním výsledkem v dobrém slova smyslu.

Když džínové kalhoty nepadnou správně a jejich majitel/ka nemá v nich dobrý pocit

Špatné rozhodnutí jednoho člověka, může přinést něco dobrého jinému člověku, v případě mojí rodiny a mě džínové kalhoty. Mám dva zážitky s nepadnoucími džínovými kalhotami, o které se s vámi dnes chci podělit.

Ano, vím, aktuálně doba pokročila, udržitelnost je velké téma a nepadnoucí oděvy je možné využít různě, darovat apod., ale pokud chcete, aby zůstaly ve vašem okolí, možná pro vás moje následující dva příběhy budou inspirativní, protože často to, co máme tzv. u nosu, nevidíme.

Někdy si věc svého spokojeného majitele hledá delší dobu, nebo si spíš na něj počká

Někdy si věc svého spokojeného majitele hledá delší dobu, nebo si spíš na něj počká

Džínové kalhoty, které počkaly na mého bratrance žijícího v zahraničí

V prvním příběhu hrají hlavní roli džínové kalhoty, které počkaly na mého bratrance žijícího v zahraničí. Kdysi si můj partner koupil několik džínů, protože je má rád a jedny mu nějak nepadly a neřešil, že by je vracel apod. Rozhodl se je někomu v okolí darovat s tím, že mu alespoň udělají radost.

Byl to ale oříšek, protože milé džíny cestovaly od různých mužů, kteří je zkoušeli, až myslím skončily u tety a tam zůstaly nějakou dobu. Teta si na ně vzpomněla, když přijel na návštěvu bratranec, který žije v zahraničí, vyzkoušel je a po drobných úpravách mojí šikovné tety světe div se bratranci skvěle padly. Příběh skončil dobře, i když si na svůj happy end počkal.

Díky své mamince jsem získala krásné džínové kalhoty zdarma

Díky své mamince jsem získala krásné džínové kalhoty zdarma

Když majitelka džínů v nich nemá dobrý pocit

Tato situace nastala i u mě a mojí maminky. Obrovská výhoda je, že máme s mojí maminkou podobnou postavu, velikost i vkus a tak někdy si koupíme i stejné nebo podobné věci.

Moje maminka nedávno udělala špatné nákupní rozhodnutí, které nejdříve považovala za dobré, následně si nebyla jistá a po konzultaci se mnou a větším zamyšlení doma došla k tomu, že se rozhodla špatně, když si pořídila jedny konkrétní nové džínové kalhoty.

Ne, že bych snad svoji maminku nějak zmanipulovala, jak by snad nedej bože některé z vás mohlo napadnout. Mám poměrně obsáhlou šatnu, nemám to zapotřebí, ale objektivně jí ty džíny padly hůře než mě a tak jsem získala krásné džíny a moje maminka má dobý pocit, že budou využité a já mám radost. Nakonec máme všichni radost a maminka si koupila lépe padnoucí a já mám radost, že má radost.

Také máte nějaké rodinné příběhy s džínovými kalhotami?

Zdroj všech fotografií: pixabay.com

Pokračujte ve čtení lifestylových článků ZDE.