Veteráni se mi líbili vždy

Veteráni se mi líbili vždy, a teď nemám na mysli starší muže, ale automobily. Možná někdo z mých blízkých by podotkl, právě tu zmínku veteráni jako muži, protože jsem známá tím, že jsem a byla jsem vždy tzv. na starší. Vždy jsem i měla starší partnery (muže) a asi i ty obchodní partnery, protože jsem se svými aktivitami začínala jako poměrně dost mladá. Zpět ale k veteránům automobilům.

Být mediálním partnerem Veteranfestu ve Slavkově je pro mě čest

Vy, pravidelní čtenáři webu Fashion Industry CZ a věrní fanoušci i mojí osoby víte, že jsem s právě se svým webem o módě, ekonomice a lifestyle Fashion Industry CZ byla i letos mediálním partnerem Veteranfestu ve Slavkově.

Proč zmiňuji, že i letos? V loňském roce jsem započala s Veteranfestem ve Slavkově spolupráci a letos pokračovala a věřím, že bude pokračovat i v dalších letech. Veteranfest ve Slavkově je nádherná událost.

Vždy jsem obdivovala krásu veteránů, převážně automobilů, ale i strojů a motocyklů. Když jsem zjistila, že na Veteranfestu ve Slavkově je prostor i pro módu, viděla jsem souvislost s mými aktivitami a příležitost spolupráce, jsem ráda za to, že spolupracujeme. Letos se tam konala módní přehlídka klobouků firmy Dantes, za kterou stojí odbornice na klobouky paní Radka Chabičovská, což je mimo jiné velmi charismatická a milá dáma.

Moje první návštěva srazu veteránů byla nezapomenutelná

Už ani nevím, kolik je to let, co jsem poprvé navštívila sraz veteránů, ale ostatní významné detaily vážící se k této události si pamatuji. Bylo to ve Frenštátu pod Radhoštěm a jela jsem tam se svým tatínkem. Byla to doba, když jsem zhruba začínala jezdit autem jako řidič. Strašně pršelo a cestou byla nějaká uzavírka a vyfrézovaná silnice a já jsem dojížděla do kolony. No, poměrně náročná cesta to byla.

Přítomnost mezi krásnými a stylovými auty s duší - veterány jsem si tehdy ve Frenštátu pod Radhoštěm užila

Přítomnost mezi krásnými a stylovými auty s duší – veterány jsem si tehdy ve Frenštátu pod Radhoštěm užila

Mám více takových zážitků, ale alespoň se díky tomu málo čeho bojím a mám ráda život se všemi výzvami a radostmi, které přináší. Na všem hledám něco dobrého, i když je to někdy těžké.

Vždy se mi líbily stylové věci a auta s duší

Vždy se mi líbily stylové věci a auta s duší. Za mnou na fotce je reklama na jinou událost.

Událost byla skvělá, měla jsem pohodlný a na tu dobu asi i docela v pohodě outfit, viděla jsem spoustu krásných aut veteránů a seznámila jsem se tam s jednou paní, která moje známá dodnes a jsme v občasném kontaktu. Skvělý to den.

Na jeden ze srazů veteránů jsem vzala i naši fenku Kendy, což nebyl dobrý nápad

Kendy byla úžasná, fenka plemen Americký pitbulteriér. Milovala vysoký životní standard, lidi a pohodový život celkově. Uměla být ale velmi svá a bavilo ji sem tam, ale za to velmi výrazně mě nebo jejímu pánečkovi udělat pořádnou ostudu.

Kendy byla fenka s názorem a bavilo ji sem tam udělat ostudu, ale pořádnou

Kendy byla fenka s názorem a bavilo ji sem tam udělat ostudu, ale pořádnou

Když jsem se dozvěděla, že jeden známý bude se svým veteránem (pán je automechanik a fajn člověk) na srazu veteránů na hradě Helfštýn, který se nachází nedaleko Hranic na Moravě a slyšela jsem, že má být i krásné počasí, rozhodly jsme se s mojí maminkou, že tam vyrazíme, protože hrad Helfštýn je sám o sobě krásný. Řekli jsme si, po ujištění, že tam mohou psi, že s sebou vezme naši chlupatou přítelkyni z říše zvířat, psů, Kendy. Byla to chyba.

Nakonec se mi s Kendy podařilo udělat pěknou fotku

Nakonec se mi s Kendy podařilo udělat pěknou fotku

Kendy se ten den rozhodla dělat maximální možnou ostudu na dané události. Z pohledu cizích lidí to vypadalo a působilo, jakoby Kendy byla necivilizovaný chudák pes, absolutně nesocializovaný, který nikdy nevyšel ani snad ze svého kotce. Opak byl přitom pravdou. Kendy byla zvyklá i na malé děti a měla je ráda. Kamarádila se i se psy. Milá Kendy tahala, až hrabala a ukrutně vyla…hrůza to bylo. Musím ale i říct, že událos to byla krásná a díky Kendy nezapomenutelná.

Obdivovala jsem veterány i na letišti v Drahotuších

Jedna z kamarádek mojí maminky je fanynka bleších trhů apod. Je to žena, která z odpadu dokáže udělat nádhernou instalaci téměř s duší a zachránit, někdo by řekl staré harampádí a vdechnout mu nový život.

Tato fotografie vznikla na letišti v Drahotuších, když tam byl sraz veteránů

Tato fotografie vznikla na letišti v Drahotuších, když tam byl sraz veteránů před mnoha lety

Tato žena měla fajn sousedy, kteří vlastnili veterány a byli čalouníci automobilů apod. Byli skvělí jako lidé i jako profesionálové. Jednou se mi naskytla příležitost do jednoho jejich veterána, kterého pán sestavil doslova ze šroubků, se posadit, nikdy na to nezapomenu a jsem za to vděčná. Byla to BMW Izeta. Fotografie jsem aktuálně bohužel nenašla.

Veterány můžete obdivovat také v Olomouci a v Kopřivnici

Pokud toužíte obdivovat krásu veteránů a zrovna jste nenašli datum pořádání žádného srazu veteránů, tak můžete za nimi vyrazit do muzea v Olomouci či v Kopřivnici apod. Pokud jste z Čech, tak například od Muzea Škoda.

Fandíte veteránům, nebo i nějaký dokonce vlastníte?