Užijte svátek lásky, Máj, lásky čas

U některých lidí při zmínce o svátku lásky, sv. Valentýnovi v únoru se setkávám s brbláním v lepším případě a dovětkem, že to slavit nebudou protože to není náš český svátek, ale americký. Už dnes s naprostým klidem, dodávám a někdy více či méně trpělivě, upřesňuji, že původ má v Itálii. Dnes už vím, že někdo obecně chápat chce, někdo ne a jakékoliv konstruktivní argumenty jej nezajímají. Zajímají mě lidé, kteří chápat chtějí, těmi se obklupuji a s vděkem a pokorou říkám, že jich přibývá a jsem za to šťastná, protože se šíří pozitivní energie a nejen mě se tím zlepšuje život.

První květen je v Česku považován za svátek lásky v duchu Máj, lásky čas

Zpět ale k dnešnímu článku, který věnuji tématu Máj, lásky čas, protože zítra začíná květen a to datumem 1. května, což je v Česku bráno jako svátek lásky a ti, co se milují, nejčastěji muž a žena se líbají pod rozkvetlou třešní.  Letos je myslím otázka, pod čím se lidé milující své lásky budou líbat, protože alespoň u nás už třešně odkvetly. Každopádně jak se říká, kdo chce hledá způsob, aby došel ke svému cíli a kreativitě se meze také nekladou.

Hledejme příležitosti nebo si je sami vytvářejmě, abychom se mohli krásně obléknout.

Hledejme příležitosti nebo si je sami vytvářejmě, abychom se mohli krásně obléknout.

Já jsem na mnoho věcí ráda připravená a po zkušenostech z předchozích let jsem chtěla mít krásné fotky s třešní a dalšími rozkvetlými stromy, které v období května budu moct sdílet. A tak jsem včas nějaké si nechala nafotit a moc jsem si to užila, protože jsem oblékla oblečení, které mám ráda a cítím se v něm skvěle…aneb vytvořila jsem si další příležitost krásně se obléknout a mít radost. Přistupujete k životu podobně bez ohledu na to, zda jste žena či muž?

Mějte Máj, lásky čas déle než jeden den či měsíc

Když jsem byla mladší, byla jsem velmi urputná a mám pocit, že jsem si tím hodně škodila z dnešního pohledu. Dnes nelpím na určitých dnech, ale snažím se pracovat na splnění svých snů a posouvat se ke svým cílům krůček po krůčku a uživat si i tu cestu k cílům, sem tam si odpočinout a být nadšená z maličkostí, což mě baví.

Připíjím nám všem na lásku a také zdraví a štěstí!

Připíjím nám všem na lásku a také zdraví a štěstí!

Myslím, že je fajn mít takový svůj máj ne jen celý rok a průběžně si dělat radosti, ale ideálně celý život. Mít prostou radost z maličkostí a života.

Hledejme důvody k radosti ze života vždy a všude.

Hledejme důvody k radosti ze života vždy a všude.

Co vy a fotky s rozkvetlými stromy?

Ano, fotím se ráda a jak jsem zmínila výše, před 1. Májem jsem si udělala pár fotek, a protože vím, tak jako každý člověk, který si to přizná, že život přináší různé chvíle a nejsou vždy jen tzv. sluníčkové, tak se chci o něco pozitivního podělit s vámi, co jste v pohodě a šťastní, ale dodat optimismus i vám aktuálně smutnějším.

Jsem ráda, že jsem letos stihla fotku s rozkvetlými stromy.

Jsem ráda, že jsem letos stihla fotku s rozkvetlými stromy.

Rozkvetlý strom je radost vidět a možná vás moje fotky v tomto článku inspirují k tomu nějaké podobné si nafotit příští rok a do té doby si najít během roku krásné chvíli, kvůli kterým se obléknout a vyrazit na nádherná místa, kde se budete cítit dobře, ať už sami či se svými blízkými.

Jak oslavíte svátek lásky, 1. Máj vy?

Jak oslavíte svátek lásky, 1. Máj vy?

Jak slavíte Máj, lásky čas vy?

Zdroj všech fotografií v tomto článku: archiv Sandry Friebové

A ty krásné brýle, které mám na fotkách v tomto článku jsou z prostějovské optiky Optika Wagner, která má nově otevřenou pobočku i v Olomouci a jedná se o designovou značku Etnia Barcelona.

Pokračujte ve čtení lifestyle článků ZDE.