Užijte si svoji svatbu snů v Penzionu Birdie nebo ve Ferrari Zababa

Jistě jste si všimli, že už nějakou dobu věnujeme pozornost krásnému tématu svatby, mimo jiné jsme byli také mediálním partnerem jubilejního 20. ročníku Svatebního veletrhu Pardubice, který se konal ve zmíněném městě. Spolupracujeme s ním již nějakou dobu. Velmi nás těší, že Penzion Birdie, resp. jeho majitel Jaromír Landsman se rozhodl prezentovat své prostory penzionu na našem webu.

Budova Penzionu Birdie

Budova Penzionu Birdie

Termíny pro konání svateb pro rok 2024 v Penzionu Birdie jsou sice už téměř všechny plné, ale objednat si zde svatbu můžete na rok 2025.

Uspořádejte ve Ferrari Zababa nejen svoji svatbu, ale i módní přehlídku apod.

Další skvělá zpráva je, že Jaromír Landsman má další prostory k pronájmu, a to ve městě Lázně Bohdaneč, s názvem Ferrari Zababa, které naleznete na adrese Na Lužci 705, ale místní je znají ještě pod názvem Zababa.

Uspořádejte svoji svatbu v areálu Ferrari Zababa

Uspořádejte svoji svatbu v areálu Ferrari Zababa

Součástí objektu Zababa je velký konferenční sál, ve kterém se již uskutečnilo mnoho koncertů zpěváků a skupin jako jsou Marek Ztracený, Rytmus, Rybičky 48 a další, ale také velká spousta plesů a dalších eventů. Dále se v objektu nachází Pub-Bar s pizzerií, Fitness centrum, wellness centrum, venkovní zahrádka, bowling a další. Specialitou je apartmán, jehož součástí je zaparkované Ferrari.

Prostory Ferrari Zababa jsou tedy skvělé nejen pro uspořádání svatby, ale i firemních a kulturních událostí, módních přehlídek apod.

Areál Ferrari Zababa je skvělý také pro pořádání fashion show a dalších firemních událostí

Areál Ferrari Zababa je skvělý také pro pořádání fashion show a dalších firemních událostí

Více informací o prostoru Ferrari Zababa naleznete v blízké době na nových webových stránkách  www.ferrari-zababa.cz , které jsou aktuálně v rekonstrukci.

Díky Penzionu Birdie můžete mít svatbu v širším centru Pardubic

Svatba je významná událost a jako nevěsta i ženich si ji jistě chcete naplno užít a dopřát komfort také svým blízkým, kteří budou hosty právě vaší svatby. Vaší touhou je, aby se vaše svatba stala úžasnou a nezapomenutelnou oslavou v podobě elegantní party, na kterou budete všichni s radostí vzpomínat. Penzion Birdie má skvělou lokalitu.

Prostory Penzionu Birdie vás nejen nadchnou, ale dopřejí vám komfort

Obrovskou výhodou Penzionu Birdie je lokalita, kde se nachází, a to v širším centru Pardubic, což dopřeje vám i vašim svatebním hostům komfort při přesunu ze svatby například na radnici, odpadne nutnost někam daleko jezdit. Variantou je rovněž uspořádat svatební obřad i v prostorách zmíněného penzionu.

Penzion Birdie je na svatbu pronajímán celý. Pojme až 100 osob. Je ideální variantou pro snoubence, kteří si chtějí svoji svatbu spolu se svými hosty užít v krásných prostorách, využít pro oslavu svojí lásky také zahradu a relaxovat ve wellness, největší solné jeskyni v České republice a hledají tedy ideální spojení kousku přírody a snadnou dostupnost města.

V Penzionu Birdie si můžete užít i solnou jeskyni

V Penzionu Birdie si můžete užít i solnou jeskyni

Samozřejmou součástí Penzionu Birdie je parkoviště zhruba pro 30 automobilů a ubytovací kapacita ve velmi pěkném rustikálním stylu pojme 60 osob. Zarezervovaný penzion je možné mít na den svatby s přespáním a následně snídani a přípravy před svatbou v řádu dnu či dvou předem dle dohody s pronajímatelem.

Ubytujte se během své svatby v Penzionu Birdie

Ubytujte se během své svatby v Penzionu Birdie

Součástí balíčku pronájmu je 6 pokojů v křídle s výhledem do zahrady. V penzionu v rámci příprav na svatbu je možné využít kuchyň. Pokud jako budoucí manželé požadujete catering, rádi jej tým Penzionu Birdie zajistí (spolupracuje s vyhlášenou firmou Ježek catering), stejně tak fotografa a další služby, které se ke svatbě vážou, ale můžete je mít vlastní, stejně jako alkohol a onen zmíněný catering.

Více informací o složení balíčku, který mají v nabídce, naleznete ZDE.

Jaromír Landsman, majitel Penzionu Birdie je zkušeným provozovatelem wellness zařízení

V Penzionu Birdie se budete cítit jako v bavlnce, je to zaručeno také zkušeností majitele tohoto objektu, Jaromíra Landsmana který jej provozuje 5. rokem. Po celé České republice tento schopný muž, ve 4 krajích, vlastní a provozuje několik hotelů a wellness center a spokojenost jeho hostů je pro něj vždy velkou prioritou.

A jak vlastně vznikl krásný název Penzionu Birdie? Historicky to má návaznost na golf, je to označení rány pod par jamky, v minulosti tam sídlil golfový klub.

Zahrada je ideální pro svatební focení i zábavu

V prostředí nádherné zahrady vzniknou vaše vysněné úchvatné svatební fotografie na památku z vašeho nezapomenutelného osudového dne. A protože se zde nachází jezírko a v něm plavající koi kapři zhruba v počtu 100 jedinců, nadšení budou z vaší svatby a pobytu na zahradě také nejmenší hosté vaší svatby, tedy děti, protože koi kapry je možné krmit a krmení je v ceně svatebního balíčku. Další oblíbenou zábavou pro nejmenší je připravený nafukovací skákací hrad.

Součástí Penzionu Birdie je i krásná zahrada

Součástí Penzionu Birdie je i krásná zahrada

Pokud vás napadá otázka, které roční období je ideální pro svatbu v Penzionu Birdie, tak odpověď zní asi léto, ale každé roční období má něco do sebe, nádherný je i podzim, protože ve zdejší zahradě se nachází velký kaštan a další stromy, které se v tomto ročním období krásně zabarví. Záleží také samozřejmě na vaší osobní preferenci.

Stylová vozidla na svatbě jsou vždy skvělou volbou

Ať už jste ženich, který miluje luxusní vozy, jako každý správný chlap či nevěsta toužící po snových fotografiích s designově zdařilými automobily, máme pro vás skvělou zprávu. V ceně svatebního balíčku Penzionu Birdie je jedno luxusní vozidlo z následujícího výběru – Ferrari California, Bentley, Tesla, Hummer, Ford Mustang, je k němu i řidič, který odveze snoubence na radnici a do Birdie přiveze novomanžele na oslavu a užít si vozidlo mohou při společném focení.

Vyberete si pro svoji svatbu Bentley?

Vyberete si pro svoji svatbu Bentley?

Možnost užít si váš den či firemní událost s nádhernými vozidly nabízí také prostory Ferrari Zababa k pronájmu nejen pro svatbu v Lázních Bohdaneč.

Podlehnete kouzlu Ferrari?

Podlehnete kouzlu Ferrari?

Rezervujte si prostory Penzionu Birdie nebo Ferrari Zababa nejen pro vaši svatbu včas

Chcete mít svoji svatbu v některém z nádherných letních víkendů? Rezervujte si včas. Obvykle rok dopředu. Později již nebudou víkendové termíny volné, a pokud ano tak jistě ne v datu, které chcete. V případě, že si chcete svoji svatbu užít v týdnu, je volných termínu mnohem více.

Máte specifickou představu o své firemní události? Neváhejte kontaktovat Jaromíra Landsmana pro více informací o objednání si svého termínu či samotnou rezervaci konkrétního termínu.

Zdroj informací a fotografií: archiv Jaromíra Landsmana

Pokračujte ve čtení dalších zajímavých článků ZDE.

Informace k článku: jedná se o inzerci