Život není jen práce

Ano, na toto zapomínáme. Máme tady začátek roku, ale jak tak sleduji své okolí, mnoho z nich už ani neví, že nějaké Vánoce a volno bylo, pracuje zase naplno a volno mají v nedohlednu. Pamatujte, umět odpočívat, neboli nabírat sílu na další práci i zážitky je důležité a není to znak lenochů. Odpočinek je důležitý pro zdraví.

Moje práce je můj koníček

Mám to stejně. Jsem nadšená a vděčná, že můžu dělat svoji práci. Propojovat lidi v módním průmyslu, přinášet zajímavé informace formou rozhovorů, šíření povědomí o nových kolekcích a službách malých i velkých firem, ať už z Česka či zahraničí. Ale je potřeba si uvědomit a mít vždy na paměti, že i když máme rádi svoji práci a své obchodní partnery a s nadšením přivítáme nové, zdraví máme jen jedno a musí být prioritou.

Važme si lidí okolo sebe

A teď mám na mysli hlavně naše nejbližší, rodinu, bližší či vzdálenější a své přátele. Mít peníze a v klidu žít je důležité a snažíme se o to všichni, ale neměli bychom zapomínat trávit čas s lidmi, které máme rádi a nebrat je jako samozřejmost. Teď nemám čas, říkáte? Tak si jej někdy ale určitě udělejte. Zavolejte svým příbuzným, přátelům a hlavně naplánujte si čas, který společně prožijete. Může se stát, jako mě nedávno, že vám do toho vstoupí nemoc vašich přátel. Domluvte se na jiný termín.

Žijte naplno. Život opravdu není jen práce, je ideálně kombinace různých aktivit a krásných okamžiků, neztrácejte optimismus a vždy se snažte hledat na aktuální situaci to lepší a obklopovat se fajn lidmi.

Zdroj úvodní fotografie: pixabay.com

Pokračujte ve čtení článků lifestylového typu ZDE.