Opět jsem navštívila Erotický veletrh, tentokrát s kamarádkou

Na úvod tohoto článku zde v kategorii Blog na informačním webu o módě, ekonomice a lifestyle se zeptám, zda jste už vůbec někdy slyšeli o Erotickém veletrhu v Praze, který se koná v areálu výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech?

Možná vaše odpověď zní ano, ale nepleťte si jej s veletrhem, který se v minulosti konal na jiném pražském výstavišti, to vím od známých. Pokud odpověď zní ne, tak vám snad tento článek příjemně rozšíří obzory.

Nepatřím mezi lidi, kteří si myslí, že všichni musí všechno znát, ale pravda je, že i já mám profesní slepotu, naštěstí mám ovšem kolem sebe nejrůznější typy lidí, kteří mi umí otevřít oči. Pokud jste ale z Prahy, nebo tam často jezdíte, tak o Erotickém veletrhu určitě víte, a to díky skvělé reklamě, kterou má. Zmínka o této události byla v Show Jana Krause, díky hostu, který nebo spíš která tam přišla.

Jak jsem se dozvěděla v minulosti, že se Erotický veletrh v Letňanech na výstavišti koná?

Před několika lety, když jsem krátce pracovala pro jeden časopis pro koncové uživatele, který zajímala pánská móda, jsem zjistila, že se koná veletrh 4Men Expo, a to v Praze na výstavišti v Letňanech. Začala jsem pátrat po tom, o jakou akci se jedná a hledala jsem informace. Jak jsem tak hledala informace, zjistila jsem, že organizátoři zmíněného veletrhu pořádají na stejném místě, ve stejném termínu více veletrhů a jedním z nich byl právě i Erotický veletrh.

Na Erotickém veletrhu jsem letos potkala z pořadatelů jen Petra Auterského, proto s Jakubem Čížkem nemám fotku.

Na Erotickém veletrhu jsem letos potkala z pořadatelů jen Petra Auterského, proto s Jakubem Čížkem nemám fotku.

Nepatřím mezi stydlivé lidi a ráda si na věci dělám názor sama, předsudky ostatních lidí mě tudíž nezajímají, a proto jsem se zvědavostí vyrazila navštívit různé veletrhy.

Tehdy jsem se tam dala do řeči s ředitelem 4Men Expo, Jakubem Čížkem a řekla jsem mu, že mi tam chybí více fashion a dohodli jsme se, že na příští edici se můžu okrajově podílet a tak je to dodnes s tím, že letos se konal pouze Erotický veletrh a to v termínu od 8. do 9. března.

Co můžete čekat od návštěvy Erotického veletrhu?

Letošní Erotický veletrh jsem opět osobně navštívila jako každý rok od doby, kdy jsem od něj poprvé slyšela. Budu se těšit na návštěvu další edice, která se uskuteční příští rok.

Erotický veletrh je zajímavá událost s atmosférou, kterou stojí za to zažít, což se vám podaří, pokud událost osobně navštívíte. Erofest poutá pozornost a tomu odpovídá i obrovská návštěvnost a pestrá škála vystavovatelů.

Na Erotickém veletrhu bylo opět možno si zakoupit krásné dámské sexy oděvy

Na Erotickém veletrhu bylo opět možno si zakoupit krásné dámské sexy oděvy.

Organizátoři se snaží s každou další edicí zvyšovat pomyslnou laťku, což se jim daří a svědčí o tom nadšené odezvy návštěvnic i návštěvníků různého věku apod.

Nyní konkrétně. Samozřejmě, že najdeme na Erotickém veletrhu erotické pomůcky, show striptérů apod., ale i zajímavý sortiment vystavovatelů, od spodního prádla, přes sexy oblečky (nejen z latexu), přes svíčky, oleje, občerstvení v podobě jídla z různých světových kuchyní, dezerty, různé nápoje, dále také prostor pro prevenci (Rozkoš bez rizika), ale i čokoládu ve tvaru dámského pohlavního orgánu, tak i pánského přirození a další.

Jedno je jisté, na této události se rozhodně nudit nebudete a rozšíříte si zde obzory. Osobně si dovolím doporučit, pokud jste o této události slyšeli a rozporuplné informace, zvláště pak od lidí, kteří o ní jen slyšeli, ale sami ji nenavštívili, doporučuji událost osobně navštívit a užit si ji.

Co se mi líbilo na Erotickém veletrhu 2024?         

Jsem žena z módního průmyslu a velká fanynka módy a tak vás jistě nepřekvapí, když začnu u módy. Velmi se mi líbí spodní prádlo české značky Werso, která měla na Erotickém veletrhu nejen stánek, ale i nádhernou módní přehlídku.

Produkty značky Werso jsou vždy ozdobou každé události

Produkty značky Werso jsou vždy ozdobou každé události

Zaujala mě také tvorba Persephonie Ncredible. Moji pozornost poutají i latexové oblečky. Krásné sexy dámské oděvy nabízí i Rebellion fashion.

Rebellion zaujme svojí nabídkou sexy dámského oblečení jak dámy, tak i pány

Rebellion zaujme svojí nabídkou sexy dámského oblečení jak dámy, tak i pány

A na co chci určitě upozornit, tak to je sedačka od Sofa ah! Lze ji upravit tak, že bude sloužit i jako sexuální pomůcka, ale je velmi pohodlná, v nabídce v různých barvách včetně červené, černé i zlaté apod. a hlavně designově velmi podařená.

Tato sedačka je jedním slovem super

Tato sedačka je jedním slovem super

Letos jsem na Erotický veletrh vyrazila s kamarádkou

O Erotickém veletrhu se v průběhu let zmiňuji ve svém okolí a lidé kladně reagují, ale bohužel v termínu události neměli čas. Tentokrát našla čas moje dobrá kamarádka a rozhodly jsme se, že tam společně vyrazíme. Kamarádka byla velmi zvědavá a následně nadšená z atmosféry, ale i pestrosti doprovodného programu i nabídky sortimentu a služeb vystavovatelů.

Zdroj všech fotografií v tomto článku: archiv Sandry Friebové

Už se začínám těšit na další edici Erotického veletrhu, která se uskuteční v roce 2025. Potkáme se tam?

Více informací o Erotickém veletrhu naleznete na jeho WEBU.

Pokračujte ve čtení lifestylových článku v naší kategorii Blog.