Téma svatba najdete i na webu Fashion Industry CZ

Velmi rádi se věnujeme tématům s pozitivní energií a svatba se mezi tyto bez pochyby řadí také. Vy, kdo nás pravidelně sledujete na sociálních sítích, ale i webu, tak víte, že podporujeme různé módní události a jednou z nich je i Svatební veletrh Pardubice, jež se začátkem února uskuteční již 20. edice.

Už se těšíte na 20. edici Svatebního veletrhu Pardubice?

Už se těšíte na 20. edici Svatebního veletrhu Pardubice? Zdroj fotografie: archiv Sandry Friebové

Budeme u toho, je mi obrovskou ctí být mediálním partnerem této akce, protože nabízí nejen pestrý program, širokou škálu nabídky vystavovatelů, ale hlavně skvělou atmosféru, kterou musíte zažít.

Tématu svatba jsme se věnovali v podobě zmínky o Svatebním veletrhu Vysočina, který pořádá stejný pořadatel jako Svatební veletrh Pardubice i Svatební veletrh Hradec Králové, a to firma PAREXPO s.r.o.

Poprvé jsme v roce 2023 mediálně podpořili veletrh Svatba Ostrava našeho partnera výstaviště Černá louka a rozšířili jsme tak naši spolupráci. Nadšeně jsme věnovali prostor Zuzaně Miškov, která se u nás na webu rozhodla prezentovat svůj Ateliér Elly a svoji módní tvorbu, která se zaměřuje na plnoštíhlé nevěsty a ženy se speciálními požadavky co se materálů a střihů týká. Letos v tomto tématu budeme pokračovat.

Zuzana Miškov tvoří nádherné svatební svatební a prvotně se zaměřuje na plnoštíhlé nevěsty

Zuzana Miškov tvoří nádherné svatební svatební a prvotně se zaměřuje na plnoštíhlé nevěsty, zdroj fotografie: archiv Zuzany Miškov

Určitě nelze zapomenout podotknout, že si uvědomujeme fakt, že i hosté svatby se chtějí krásně obléknout, s čímž jim mimo jiné ráda pomůže Kateřina Černáková ve svém ostravském butiku Fashion by Kate. Nevěsty jistě zaujmou jí vyráběné svatební tenisky.

Svatební tenisky od Kateřiny Černákové jsou vhodné nejen na svatbu pro nevěsty, ale lze je využít i na jiné události

Svatební tenisky od Kateřiny Černákové jsou vhodné nejen na svatbu pro nevěsty, ale lze je využít i na jiné události, zdroj fotografie: archiv Kateřiny Černákové

Sledujte nás také na sociálních sítích a včas se dozvíte další novinky ze světa svatební módy.

Pokračujte ve čtení zajímavých článků ZDE.

Zdroj úvodní fotografie: pixabay.com