Odborné B2B veletrhy Styl a Kabo klepou na dveře

Vy, kdo pravidelně sledujete obsah tohoto našeho webu Fashion Industry CZ, ale i jeho aktivity na sociálních sítích, stejně jako mě jeho majitelku, Sandru Friebovou, tak víte, že jsme hrdí mediální partneři odborných B2B veletrhů Styl a Kabo. Zmíněné veletrhy jsou moje srdcovka. Je mi osobním potěšením být jejich mediální partner.

Na veletrzích Styl a Kabo budu v pátek a v sobotu

Chcete se tam se mnou osobně potkat? Neváhejte mě kontaktovat a dohodneme se, případně mě zkuste kontaktovat telefonicky během dnů, kdy tam budu, tedy v pátek 16. 1. a 17. 1. 2024.

Veletrhy Styl a Kabo jsou moje srdcovka

Veletrhy Styl a Kabo jsou moje srdcovka

Veletrhy Styl a Kabo se uskuteční už od tohoto pátku 16. ledna 2024

Na veletrhy Styl a Kabo se můžete těšit už s koncem tohoto pracovního týdne. Můžete je tedy navštívit už 16. ledna 2024 a potom ještě v sobotu a neděli, tradičně v Brně na výstavišti. Letošní únorová edice je zaměřená na téma Svatba.

Bude to jistě nádhera, radost pohledět, mnoho inspirace a hlavně ideální příležitost pro utužení byznysových vztahů a jejich rozšíření či také možnost navázat nové obchodní vztahy, poznat zajímavé obchodní partnery atd.

Potkáme se tam? Více informací o tomto mnoho let úspěšně fungujícím veletrhu najdete v našem článku zde v kategorii B2B novinky, další informace zjistíte v naší kategorii Databáze firem z módy, ale můžete také navštívit web veletrhů Styl a Kabo.

Objevte další informace o dění ve světě módního průmyslu ZDE.

Zdroj všech fotografií: archiv Sandry Friebové