Prezentujte se na našem webu Fashion Industry CZ

Vy, kdo nás ještě neznáte a jste zde na našem webu Fashion Industry CZ poprvé a už jste si sice přečetli informace v kategorii O nás, ale zajímá vás více, zvláště pak možnosti prezentace vás, jako návrháře, návrhářky, fotografky či fotografa apod. nebo vaší firmy z módního průmyslu (e – shopy, kamenné prodejny, výrobci, velkoobchod) či mimo něj, s tím ale, že byste rádi oslovili firmy či lidi z módního průmyslu, jste správně v tomto článku i na našem webu.

Web Fashion Industry CZ je více než jen web o módě

Jsme více než jen web o módě. Opravdu nejsme běžný web o módě, kde dozvíte, že must have je modré džíny a bílé triko či něco předraženého nebo absolutně nenositelného. Co tedy jsme? Web, který přináší informace nejen o módě, ale i ekonomice a lifestyle, čemuž odpovídají nejen názvy našich kategorií, ale hlavně jejich obsah.

Snažíme se přinášet informace z módního průmyslu z celé České republiky, ale i zahraničí. Prezentujeme firmy, které tvoří a prodávají nositelnou módu, ale najdete na našem webu i více kreativní modely, pro vaši inspiraci například, jak kombinovat barvy apod.

Rádi jako mediální partner podporujeme nejrůznější módní eventy, ale i konference apod. bez ohledu na jejich velikost a lokalitu, v níž se konají. Jsme celorepublikový web s přesahem do zahraničí. Jsme tedy také mediálním partnerem různých zahraničních veletrhů s tím, že tyto spolupráce utužujeme a navazujeme s nadšením nové.

Jsme ideální prostor i pro firmy, které zajímá současně B2B i B2C byznys

Máte B2B i B2C módní byznys? Jste například výrobce, velkoobchod, ale provozujete současně i e – shop pro koncové uživatele, podnikovou prodejnu apod.? Prezentujte svoji nabídku právě na našem webu, a to například v kategorii B2B novinky, kde oslovíte firmy a v kategorii Novinky z módy, zde oslovíte koncové uživatele a fanynky jakož i fanoušky módy.

Ano, čtete správně, chodí k nám i muži získávat informace ze světa módního průmyslu. Z celkového počtu návštěvníků dnes už více než 25 procent jsou právě muži, což mě velmi těší, protože to ukazuje, že v Česku se už i muži zajímají o módu. Pravdou také je, že mám známé muže, kteří podnikají právě v Česku v módním průmyslu.

Jste zaměření pouze na kamenné prodejny a e – shopy jako výrobce či velkoobchod? Naše kategorie B2B novinky je vám a vaší prezentaci k dispozici. Totéž platí, pokud jste zaměření na koncové uživatele. Je vám k dispozici prostor v naší kategorii Novinky z módy.

Prezentujte svoji událost v naší kategorii Módní události

Pořádáte různé módní eventy či veletrhy nebo cokoliv, co by zajímalo koncové uživatele či firmy? Nabízíme vám prostor nejen v naší kategorii Módní události pro článek například, ale také prostor v kalendáři událostí v této kategorii.

Buďte součástí naší Databáze firem z módy

Chcete více než jen článek či rozhovor? Chcete a potřebujete více prostoru? Naše kategorie Databáze firem z módy je vám k dispozici také, rádi tam vaši firmu zapíšeme i s logem, informacemi o vás, kontakty a odkazy na sociální sítě i váš web.

Potřebujete více prostoru? Neváhejte nás kontaktovat!

Máte jakýkoliv dotaz? Nejste si jistí, které kategorie na našem webu jsou ideální pro vaši prezentaci, uvažujete i o propagaci svých služeb v naší kategorii Blog? Chcete se prezentovat ve více našich kategorií najednou či v různých časových úsecích během roku?  Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme a věříme, že se na spolupráci jistě dohodneme. Ať už chcete oslovit současně firmy a koncové uživatele nebo každou skupinu z módního průmyslu v Česku a zahraničí, která chodí na náš web samostatně, jsme tu pro vás.

Jste pronajímatelé prostor pro konference či oslavy, fashion eventy jako například fashion show, atd.? Oslovte na našem webu módní průmysl.

Pokračujte ve čtení dalších zajímavých článků ze světa módního průmyslu ZDE.

Autor úvodní fotografie: Patrik Pavlačík