Když se vám plete Květná a Podzámecká zahrada v Kroměříži, je fajn navštívit obě

Nemám problém přiznat sobě i svému okolí, že opravdu nejsem dokonalá. K dokonalosti mám daleko a ani po ní netoužím. Jsem ráda sama sebou s tím, že pracuji na svém zlepšení v různých oblastech, ale kvůli sobě, protože chci. Dlouho se mi pletla Květná a Podzámecká zahrada v Kroměříži. Dodala bych, že je určitě fajn navštívit obě.

Navštívila jsem Podzámeckou i Květnou zahradu

Jsem své práci vděčná za hodně, mnoho zkušeností, zážitků, setkání s různými lidmi, možnost cestovat, atd. Když to jen trochu jde, o což se snažím i používáním strategie, plánování apod., snažím se spojit práci se zábavou, je praktické a baví mě to. Ale také mám ráda vyloženě jen volno a někdy se chci věnovat pouze a jen práci naplno.

Podzámecká zahrada v Kroměříži je pěkná

Podzámecká zahrada v Kroměříži je pěkná

V Česku máme krásnou přírodu, ale i historické stavby apod. Je tu zkrátka mnoho nádherných míst, která stojí za návštěvu. Těmi místy jsou i Podzámecká i Květná zahrada v Kroměříži. Doposud jsem Kroměříž navštívila jen několikrát, ale čím dál více si uvědomuji její krásu. Je tam i nádherné náměstí a budovy v okolí včetně Arcibiskupského zámku, kde se nedávno konal další ročník módní události Top Móda, již pořádá Agentura Fatima a my jako web o módě, ekonomice a lifestyle Fashion Industry CZ jsme byli mediálním partnerem.

Omyl, díky kterému jsem si připadala jako popelka

Přiznávám se, že ani nevím jak, ale když jsem šla na módní večer Top Móda, poslední edici před 5letou přestávkou zapříčiněnou rekonstrukcí, tedy někdy v roce 2017, zaparkovala jsem na místě, které bylo ideální k tomu, abych z něj došla do Arcibiskupského zámku, kde se Top Móda konala, právě přes Podzámeckou zahradu v Kroměříži, kde se mi velmi líbilo a pamatuji si, že jsem se tam procházela i při nějaké ze svých dalších návštěv Kroměříže.

V Podzámecké zahradě jsem se cítila jako princezna - popelka - šla jsem na Top Módu 2018

V Podzámecké zahradě jsem se cítila jako princezna – popelka – šla jsem na Top Módu 2018

Když jsem tak přes Podzámeckou zahradu šla k Arcibiskupskému zámku, v krásných elegantních šatech (Top Móda si tento outfit a vlastně dodržení dress code žádala) a sandálkách na hodně vysokém podpatku s vysokou platformou šla, připadala jsem si tak trochu jako popelka a poprosila několik kolemjdoucích, aby mě vyfotili na památku. Co tím chci říct, nebo spíše připomenout, že černé šaty nemusí nikdy nudné.

Jak už z názvu vyplývá, Květná zahrada v Kroměříži, je barevnější          

Vůbec netuším, proč se mi Květná a Podzámecká zahrada v Kroměříži pletly, každá je jiná a na jsou od sebe i vzdálené. Navíc Květná zahrada je barevnější a také jiná i svým rozložením rostlin jako květiny apod. V té Podzámecké je zase více stromů a působí jako klasická rozlehlá zámecká zahrada či park.

Květná zahrada v Kroměříži je nádherná a barevná

Květná zahrada v Kroměříži je nádherná a barevná

Návštěva Květné zahrady je skutečně velmi příjemný zážitek a stojí za návštěvu.

Navštívili jste někdy Podzámeckou či Květnou zahradu? Případně obě? A která se vám více líbí?

Zdroj všech fotografií: archiv Sandry Friebové

Pokračujte ve čtení lifestylových článků ZDE.