Moje sukně vytvořená s pomocí modrotisku

Jak už je patrné z názvu tohoto článku, jeho obsah se bude zabývat mojí sukní tvořenou s pomocí modrotisku, kterou jsem si zakoupila letos na jaře v Ostravě.

Výrobky firmy Arimo spol. s r. o. ze Strážnice mě velmi zaujaly

K módě celkově, ale i jejím produktům, jako jsou šaty, sukně a další, mám velmi kladný vztah a móda pro mě má veliký význam. Když jsem letos byla jako mediální partner udržitelné události ReFashanda, na výstavišti Černá louka v Ostravě, není překvapením, že jsem korzovala mezi tamními vystavovateli a narazila jsem tam na stánek firmy Arimo spol. s r. o. ze Strážnice, která se zabývá modrotiskem.

Stánek firmy Arimo spol. s r. o. s výrobky vytvořenými modrotiskem mě zaujal

Stánek firmy Arimo spol. s r. o. s výrobky vytvořenými modrotiskem mě zaujal

Výrobky zmíněné firmy mě skutečně velmi zaujaly a rozhodla jsem se, že si nějaké výrobky zakoupím a tak jsem si je šla vyzkoušet. Sukně, kterou můžete vidět i na úvodní fotografii v tomto článku, mě vzala za srdce nejvíce, padla mi a tak jsem se rozhodla si ji s nadšením zakoupit a ukázat tak svůj kladný vztah ke kvalitě, tradici, historii a české výrobě módní tvorby.

Podlehla jsem kouzlu jedné sukně

Podlehla jsem kouzlu jedné sukně

U srdce mě hřeje, že mám radost nejen já, ale i lidé, od kterých jsem ji koupila. A víte, co? Ta radost se ještě zvětšuje, protože směrem k ní dostávám pochvaly od dalších lidí, mnohdy i cizích, které neznám.

Jak sukně vytvořená s pomocí modrotisku navštívila odborné B2B veletrhy Styl a Kabo v Brně

Když jsem letos před srpnovou edicí odborných B2B veletrhů Styl a Kabo v Brně přemýšlela, jaký outfit/ jaké outfity si na sebe obléknu, vzhledem k tomu, že jsem jejich hrdá mediální partnerka (kdo mě znáte či alespoň jen sledujete na sociálních sítích, tak víte, že jsem jejich velká fanynka a jsou moje srdcovka), pečlivě jsem nad tím přemýšlela.

Moje volba jednoho z prvků outfitu byla jasná a byla jí právě sukně z modrotisku od firmy Arimo spol. s r. o. ze Strážnice, zakoupená v Ostravě.

Následně jsem zvažovala co k ní, mým cílem bylo totiž ukázat, že výrobky vytvořené za pomocí tradiční techniky rozhodně nepatří jen minulosti a v lepším případě ještě i přítomnosti, ale že budou mít, co říct i v budoucnosti. Jsou totiž nadčasové.

Zakoupenou sukni jsem zakomponovala do svého outfitu pro první veletržní den srpnové edice 2023 veletrhů Styl a Kabo v Brně

Zakoupenou sukni jsem zakomponovala do svého outfitu pro první veletržní den srpnové edice 2023 veletrhů Styl a Kabo v Brně

Po pečlivém zvážení jsem k sukni doplnila prvky v barvě letošního roku, nejen proto, že to je současný trend, ale velmi se mi líbí.

Také máte rádi výrobky z modrotisku?

Informace k článku: nejedná se o inzerci

Zdroj fotografií: archiv Sandry Friebové