Nejen vánoční svetry jsou fajn

Posledních několik let jsou velmi trendy vánoční svetry pro ženy, muže i děti. Není se čemu divit. Vánoce jsou krásným obdobím v roce a celkově v životě člověka. Vánoční motiv na jakémkoliv výrobku zvláště nás milovníky Vánoc a kýče potěší. Souhlasíte?

Dnes se zde v kategorii Blog na našem webu Fashion Industry CZ nedočkáte klasického článku lifestyle typu, jak jste zvyklí, ale spíš fashion článku na téma vztahující se k lehce kýčovité vánoční módě, kam se řadí i vánoční svetry.

Vánoční móda potěší i jako dárek, pohladí na duši a zahřeje

Někdo řekne, že je těžká doba, když se ale zamyslíme a podíváme se střízlivým pohledem do minulosti, zjistíme, že nikdy nebyla doba ideální, je to jako v ekonomice se sinusoidou, také má různé fáze, mezi něž patří vrchol i dno. Není třeba klesat na mysli, spíše se dívat v před do budoucnosti a přemýšlet, co můžeme udělat proto, abychom dobře žili.

Důležité je i umět odpočívat a alespoň čas od času si umět udělat i drobnou radost. Pořiďte si módu s vánočními motivy pro sebe a své blízké nebo je překvapte dárkem v podobě oblečení s vánočním motivem.

Vánoční svetry zahřejí a potěší i jako dárek

Velmi mě těší, že tento web navštěvují nejen ženy, ale i muži a procento mužů stoupá, proto se snažím psát články, které zaujmou jak ženy, tak i muže a stanou se jim inspirací k zamyšlení či například i tipem k dárkům.

Dámské vánoční svetry

Vánoční svetry jsou krásný oděv. Ať už jsou méně či více kýčovité. Která barevná varianta zaujme vás? Pro vánoční období klasická červená či zelená varianta či ta s vánočním stromečkem, bílá nebo méně tradiční modrá?

Červený vánoční svetr

Červený vánoční svetr

 

Zelený vánoční svetr se soby

Zelený vánoční svetr se soby

 

Vánoční svetr černý s vánočním stromečkem

Vánoční svetr černý s vánočním stromečkem

 

Bílý vánoční svetr se sobem

Bílý vánoční svetr se sobem

 

Modrý vánoční svetr se soby

Modrý vánoční svetr se soby

Hledáte pro sebe vánoční svetr, který je vhodný na nošení i v zimě, nejen v období Vánoc a je veselý?

Zimní svetr s medvědem

Zimní svetr s medvědem

 

Červený svetr s tučňákem

Červený svetr s tučňákem

 

Černý zimní svetr s medvědem

Černý zimní svetr s medvědem

Úžasně vypadají i mikiny s vánočním motivem

Dámská mikina s vánočním motivem

Dámská mikina s vánočním motivem

Milujete dámské vánoční oblečení, nejen vánoční svetry? Prohlédněte si další inspiraci ZDE.

Pánské vánoční svetry

Ať už jste muž, který chce potěšit veselým vánočním svetrem svoji partnerku, případně si jeden koupit i pro sebe nebo žena, která hledá pánský vánoční svetr podobný tomu, co si již koupila ona sama nebo má v úmyslu jej koupit, následující inspirace vás jistě potěší.

Zelený pánský svetr se sobem

Zelený pánský svetr se sobem

 

Modrý pánský svetr se Santou

Modrý pánský svetr se Santou

 

Pánský svetr s vánočním motivem

Pánský svetr s vánočním motivem

Pokud se vám nelíbí vyloženě pánské vánoční svetry, co takhle pořídit si pro sebe či jako dárek pánský svetr se zimním motivem?

Červený pánská svetr s tučňákem

Červený pánský svetr s tučňákem

Modrý svetr se sněhulákem

Modrý pánský svetr se sněhulákem

 

Modrý pánský svetr se sněhulákem se šálou

Modrý pánský svetr se sněhulákem se šálou

Líbí se vám vánoční svetry pro muže, ale hledáte ještě trošku něco jiného, než vidíte v tomto článku, podívejte se ZDE a vyberte si ten, který vás zaujme více.

Vánocům se budeme ještě věnovat i v dalších článcích nejen v této kategorii Blog, sledujte pravidelně obsah na našem webu.

Informace k článku – Jedná se o inzerci. Veškeré zboží zobrazené na fotografiích v tomto článku můžete zakoupit na WEBU, který je autorem všech fotografií. Fashion Industry CZ neručí za dostupnost zboží na zmíněném webu. Zboží můžete zakoupit tak, že po kliknutí na obrázek v tomto článku se dostanete na web prodávajícího a tam si vyberete i svoji velikost.

Zdroj úvodní grafiky – archiv Sandry Friebové