Mám ráda, když vím, na čem jsem a jak se věci mají, proto je pro mě důležité mít kolem sebe podobně smýšlející lidi s tím, že stejný přístup mohou oni očekávat i ode mě. Myslím si, že díky tomuto přístupu se život zjednodušuje. Dovolte mi, abych se představila, jmenuji se Sandra Friebová, celý svůj život mám blízko k módě a jsem to já, kdo stojí za založením webu https://www.fashionindustrycz.cz a kdo píše články do této kategorie Blog.

Proč jsem založila Fashion Industry CZ

Myšlenka založit informační web o módě byla v mé hlavě dlouho a postupně se vyvíjela, ruku v ruce s mými pracovními aktivitami.

Při mých pracovních aktivitách pro B2B časopisy o módním průmyslu se ke mně dostávaly různé zajímavé informace, ale bohužel se v této oblasti nedaly využít. Postupem času mě to začalo velmi mrzet, zároveň jsem se zajímala o oblast stylistky v té době, a tak jsem založila facebookovou stránku Módní poradenství a inspirace pro všechny, kterou jsem následně přejmenovala na Fashion inspiration and help a nyní se jmenuje Fashion news a tam jsem přidávala a sdílela zajímavosti ze světa módy.

Realizovala jsem se také na svých dalších facebookových stránkách Kdo je kdo fashion, People from fashion či Famous people. Následovalo pokračování mého vývoje a to v letošním roce přineslo významný mezník, dokončila jsem vysokou školu a rozhodla jsem se energii vložit do vlastního projektu, který bude celistvý a dále jej budu rozvíjet.

Vítejte na webu Fashion Industry CZ!

logo webového projektu Fashion Industry CZ

 

Fashion Industry CZ je více než jen web

Při svých pracovních aktivitách v oblasti módy v České republice jsem se setkávala s necelistvostí módního průmyslu a lidmi, kterým tento fakt není lhostejný. O této problematice pojednává i kniha Fashion management, z níž jsem rovněž čerpala informace pro svoji bakalářskou práci.

Pro bakalářskou práci jsem potřebovala udělat výzkum, chopila jsem se ho pečlivě, protože jsem chtěla získat informace nejen pro ni, ale hlavně je následně využít v reálném životě právě pro projekt Fashion Industry CZ. Výsledky výzkumu i moje další zjištění jsem aplikovala v tvorbě webu Fashion Industry CZ. Jestli jste jedním z lidí, kteří se mého tehdejšího výzkumu aktivně účastnili tím, že vyplnili dotazník, tak vám ještě jednou děkuji :-).

Udělám maximum proto, aby web Fashion Industry CZ propojoval nejen firmy v České republice mezi sebou, ale i firmy a fanoušky módy, stejně tak českou módní scénu se zahraničním módním průmyslem, a to nejen v online, ale i offline podobě. Ať už jste majitel/ka firmy, zaměstnanec/zaměstnankyně či jiná osoba rozhodující o marketingu ve vaší firmě, či o rozpočtu na propagaci, nebo jste fanoušek/fanynka módy, budu ráda, když se k Fashion Industry CZ přidáte a budete šířit povědomí o tomto webovém projektu s přesahem do offline prostoru.

Úvodní fotografie tohoto článku: Sandra Friebová, BBA, archiv Sandry Friebové

Více informací o Fashion Industry CZ naleznete v kategorii O nás.

Jak jsem zmínila na začátku tohoto článku, mám velmi blízko k módě po celý svůj život, v každém období ale k trošku jiné sekci módního průmyslu. Připojte se ke mně na mojí facebookové stránce Sandra style, kam přidávám příspěvky ze svého života v souvislosti s módou.

Sdílejte tento článek na sociální síti Facebook a pomozte tak propojování lidí se zájmem o módní průmysl.