Blíží se svátek sv. Valentýna

Láska je krásná emoce a byla by škoda jí věnovat prostor jen někdy, například pouze v souvislosti se svátkem sv. Valentýna atp., když jí lze pozornost věnovat mnohem větší. Jsme i nadšenými mediálními partnery svatebních veletrhů v různých českých městech.

Minulý víkend jsme opět mediálně podpořili už jubilejní 20. ročník Svatebního veletrhu Pardubice, který pořádá náš partner firma PAREXPO s.r.o, jež je pořadatelem i dalších událostí.

Byla to úžasná akce se skvělou atmosférou, což je pro ni typické. Kvůli její atmosféře a možnosti ochutnat ukázku svatebního cateringu jí navštívili i dámy, které se vdávat nehodlají, ale milují kvalitní sladké dobroty. Na této události byli nadšení všichni, snoubenci, kterým doslova přecházel zrak z pestré nabídky nejen snubních prstenů, ale také vystavovatelé, protože jejich produkty a služby se těšily obrovskému zájmu lidí. Můžete se na našem webu v kategorii Módní události těšit v nejbližších dnech na ohlédnutí za ní.

Brzy budeme slavit svátek sv. Valentýna

Zpět ale k tématu láska. Ta se svatba souvisí, ano, ale blíží se nám svátek sv. Valentýna. Doufám, že už ubylo škarohlídů, kteří si neověřují informace a za každou cenu potřebují vše hatit a nadávat na to, anebo ideálně, že takoví lidé sem na web Fashion Industry CZ a ani do kategorie Blog vůbec nechodí. Takovým lidem je zcela zbytečné po xté opakovat, že sv. Valentýn není americký svátek a zdůrazňovat, kdo to byl apod.

Možná si řeknete, však bys mohla udělat alespoň osvětu apod. Jaksi jsem se už posunula dál a chci se obklopovat fajn lidmi ve všech sférách svého života, kdo chce, toho informovat a obzory mu rozšířit a kdo nechce, toho nechat svému osudu, jak se říká.

Dnes už vím, že na mnoho věcí si člověk musí přijít sám a že jsou lidé, s nimiž spolupracovat nejde a ani nechci, ale za to jsem otevřená skvělým lidem, kteří hledají cestu, jak věci řešit a jsou otevření spolupráci a vítají ji, nehledají důvody, proč nespolupracovat, nepletu ji to ale s prvotní nejistotou, ta může být.

14. únor, neboli svátek sv. Valentýna se neúprosně blíží, bude už příští týden. A protože, jak už jsem psala výše, na našem webu Fashion Industry CZ věnujeme pozornost tématu lásku a všem pozitivním věcem, mám pro vás skvělou zprávu, zvláště pak pokud jste si nějak neuvědomili, že Valentýn je za rohem a slavíte jej.

V kategorii Novinky z módy najdete článek, v němž jsou tipy na dárky ke sv. Valentýnovi pro Vaše milované polovičky a všechny z těchto tipů můžete využít i jako tipy na dárek k narozeninám apod.

Jak slavíte svátek lásky, svátek sv. Valentýna vy?

Zdroj úvodní fotografie: pixabay.com

Pokračujte ve čtení lifestyle článků zde v naší kategorii Blog.