Nejen práci se stavebním strojem jsem si užila

Nejdříve práce a potom zábava, říká se. Já jsem se tyto dvě aktivity rozhodla v minulém roce spojit. Můj tatínek si zrovna zapůjčil stavební stroj  – mini bagr a já jsem se rozhodla s ním vyfotit, s tím strojem, můj tatínek se veřejně prezentovat nemá příliš zájem a já to respektuji.

Vy, kteří mě sledujete na sociálních sítích, nebo jste i současně pravidelnými fanoušky tohoto mého informačního webu o módě, ekonomice a lifestyle Fashion Industry CZ na sociálních sítích a pravidelně čtete články na tomto webu, tak víte, že během jedné zimy (zimního období – ročního období) jsem se fotila s lesním kolovým traktorem (LKT), abych významně demonstrovala, že se práce opravdu nebojím.

Spojila jsem práci a zábavu

Spojila jsem práci a zábavu a využila své módní doplňky

Tentokrát jsem si pro vás připravila letní verzi mého kladného vztahu k práci, stylu i zábavě. A proč vše nespojit? Já jsem se pro to rozhodla a využila jsem si módní doplňky, které mám ve svém fashion archivu. Jsou to kousky, které člověk může snadno a skvěle kombinovat zvláště k extravagantním outfitům, ale nenosí je denně.

Troška zábavy – aneb neví, která páčka mačká

Jedna moje kamarádka občas používá hlášku, neví, která páčka mačká. Když jsem to slyšela od ní poprvé, propadla jsem upřímnému záchvatu smíchu. Mám ráda alespoň relativně bezpečné zážitky. Když si můj tatínek loni v létě zapůjčil mini bagr, tak jsem si řekla, to chci taky vyzkoušet. Práce s daným strojem totiž vypadala velmi jednoduše, zvláště když člověk pozoruje i například bagristy a podobné pracovníky v podobných pracovních strojích. Zase taková legrace to ale není.

Neví, která páčka mačká na mě tak trochu i sedělo

Neví, která páčka mačká na mě tak trochu i sedělo

Ne, že by to nebylo zábavné, dočasně si roli takového pracovníka s tímto stroje vyzkoušet, ale je to poměrně náročné, asi jako když začínáte jezdit autem s manuální převodovkou, kde pracujete s nohama a ovládáte pedál spojky a plynu současně, dochází tedy k tomu, abyste se rozjeli, že musíte sešlápnout jeden pedál a druhý plynule a s citem pouštět, jedna noha jde nahoru a druhá dolů. Při práci se strojem je to stejné,  jen s tím rozdílem, že zde je to o sladění rukou a relativně jemné práce s páčkami, je třeba mít cit pro tuto činnost, i když to tak na první pohled nevypadá.

Stavební stroj mini bagr byl fajn pro focení

Můj tatínek má s prací s různými stroji zkušenosti a tak ví, že pro laika to není úplně snadná činnost, a proto jsem si práci s název stroje vyzkoušela na místě, kde jsem nemohla nic zkazit a on by to moje snažení mohl zasypat hlínou apod. případně.

Po chvíli mi práce s mini bagrem začala jít a bavila mě

Po chvíli mi práce se stavebním strojem – mini bagrem začala jít a bavila mě

Dnes už chápu, význam, neví, která páčka mačká. A mimochodem, věřím, že když člověk i jen trochu chce, může být stylový vždy a všude, ideálně i adekvátně oblečený ve svém stylu a v souladu se svojí energií. I když chápu, že někdy člověk nemá náladu na nic a je doma oblečený v pyžamu pod dekou na své pohodlné sedačce a je spokojený. Život je pestrý. Je ovšem fajn si jej užívat na maximum.

Tady je důkaz, že člověk vždy může být stylový a také že si může udělat stylové fotky při různých běžných situacích

Tady je důkaz, že člověk vždy může být stylový a také že si může udělat stylové fotky při různých běžných situacích

A co Vy, zkoušeli jste si někdy práci s bagrem či podobným pracovním strojem? Měli jste někdy tu příležitost či chtěli byste si to vůbec vyzkoušet?

Zdroj všech fotografií v tomto článku: archiv Sandry Friebové

Pokračujte ve čtení článků lifestylového typu v naší kategorii Blog, kde si naleznete i další zážitky z mého cestování a výletů.