Konec roku, začátek nového roku

Čas neuvěřitelně rychle letí. Možná někdo souhlasit s tímto tvrzením nebude, nebo pouze v souvislosti s úhlem pohledu na život v dlouhodobém horizontu, ale lidé žijící aktivně, kteří jsou převážně čtenáři a návštěvníci tohoto webu, stejně jako obchodní partneři, to vidí stejně. Jak to vím? Komunikuji s lidmi, zajímá mě jejich názor, postoj apod.

Jsme tu pro vás

Jsme tu pro vás

Letos 30. listopadu to byly dva roky od chvíle, kdy jsem spustila tento informační web o módě Fashion Industry CZ. Pouze spustila ano, protože jeho základy jsem začala stavět mnohem dříve.

Tímto bych vám všem moc chtěla poděkovat za spolupráci, zájem a podporu mých aktivit, mám jich více nejen Fashion Industry CZ, což víte.

Ale hlavně vám chci říct, že Fashion Industry CZ i já jsme tu pro vás. Budu ráda, když mi zavoláte, napíšete, například s tipem, co vám na webu chybí a rádi byste to tady měli, viděli to tady, ať už je to prezentace vaší společnosti nebo zajímavá informace či rozhovor.

PF 2023

Dovolte mi vám popřát všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví, štěstí, osobní spokojenost, radost z maličkostí a mnoho pracovních úspěchů, vždy otevřenou mysl, odvahu na vyzkoušení nových aktivit, cest apod., ale současně schopnost se dobře rozhodnout, případně pochopení a uznání, že cesta nebyla správná a je lepší hledat jinou či jiný způsob k cíli. Přeji vám, abyste zvládali mít rovnováhu mezi pracovním a osobním životem, čehož je obvykle náročné dosáhnout.

Přejeme vám do nového roku 2023 jen to nejlepší v osobním i pracovním životě

Přejeme vám do nového roku 2023 jen to nejlepší v osobním i pracovním životě

Na co se můžete těšit v novém roce 2023 Fashion Industry CZ?

Nový rok je nová příležitost. Současně ale nezapomínám na utužování již navázaných spoluprací. Chystám se na navazování nových spoluprací s veletrhy, firmami nejen z Česka, ale i dalších evropských zemí, rozhovory a další. Máte se na co těšit.

Určitě chceme věnovat prostor školám, ale i muzeím, protože vzdělání i historie a další aspekty jdou ruku v ruce a jsou podstatné pro úspěšnou budoucnost. Vždyť, jak občas říkávám, „Dům nepostavíš na bahně, na betonu ale ano“.

Prezentujte se na Fashion Industry CZ, stačí nás kontaktovat, případně odebírejte pro začátek jen náš newsletter – více informací zde – když sjedete myší úplně dolů.

Zdroj loga – archiv Sandry Friebové

Zdroj PFka – pixabay a grafická úprava – archiv Sandry Friebové