Oslava narozenin je krásná událost plná pozitivní energie

Jsem člověk s radostí šířící pozitivní energii a vyhledávající milé lidi. Jsem společenská a mám ráda krásné věci a netajím se tím. Mám štěstí, zvláštěpak letos na mnoho aktivit v pracovní oblasti, které mi samozřejmě lehce zasahují do soukromí. Úmyslně říkám lehce, protože si vážím si svého volného času, kterého příliš nemám, ale umím si jej udělat. Někdy je to ale těžší než jindy.

Moje práce v módním průmyslu je pro některé lidi, pohybující se mimo módní průmysl, těžce pochopitelná. Je to práce, která mě velmi baví, ale nutno uznat, že je často náročná, zvláště pak časově. Ale přichází díky ní mnoho okamžiků, kdy si člověk říká, má to smysl. Někdy má ta práce i nevýhody, zvláště z pohledu lidí mimo módní průmysl a to je práce o víkendu. Mně to vyhovuje, protože si ráda udělám volno přes týden a vážím si možnosti variability a pestrosti, vím, že ne každý si to může dovolit a lze to u něj.

Oslava narozenin by bez květin nebyla oslavou narozenin. Miluji gerbery, ale líbí se mi všechny květiny.

Oslava narozenin by bez květin nebyla oslavou narozenin. Miluji gerbery, ale líbí se mi všechny květiny.

V srpnu jsem měla narozeniny, s jednou částí rodiny jsem je dodnes nestihla oslavit a nevím, kdy se k tomu dostanu. Prostě to časově nedávám, ne že bych nechtěla, ale nezvládnu to. Prozatím, to neznamená vůbec. Slyšela jsem o rodinách, které slaví třeba pět narozenin v jednom termínu během roku. Nechtěla bych tak dopadnout, ale je to také varianta. Zvláště se vzdálenější rodinou.

Oslava narozenin by bez květin nebyla oslavou narozenin

Oslava narozenin je krásná událost kdy ve vzduchu nechybí pozitivní energie a tak nějak radost všech zúčastněných. Myslím, že až na výjimky my ženy milujeme květiny, zvláště ty řezané bez ohledu na typ květiny.

Mně se líbí snad všechny řezané květiny, a když mě jimi někdo obdaruje, vždy mě to potěší, ale nejvíce se mi líbí Gerbery, připomínají mi sluníčko a onu pozitivní energii.

Můj letošní narozeninový dort

Můj letošní narozeninový dort

Na narozeninový dort se těším půl roku

Jsem člověk, který se prostě potřebuje na něco těšit. Mám to tak, že po konci Vánoc se začínám těšit na své narozeniny a po narozeninách se těším na Vánoce. Těším se na své narozeniny, protože znamenají oslavu narozenin a na té obvykle nechybí narozeninový dort.

V podstatě v sousední vesnici jsme našli velmi šikovnou paní, která dělá dorty nejen krásné, ale i velmi chutné. Letos jsem od ní měla dort znovu a opět jsme byli velmi spokojení. Dort byl vynikající a krásný. Z části jsem paní sdělila svoji představu a z části jsem jí nechala volnou ruku.

Já a můj letošní narozeninový dort

Já a můj letošní narozeninový dort

Tato paní se jmenuje Lucie Maléřová a s dorty si velmi vyhraje, ty detaily…klobouk dolů. Sama jsem pár dortů v minulosti upekla a musím říct, že o to více si dortů od jiných lidí cením, protože vím, kolik to dá práce jej vytvořit a ještě nazdobit. Ano, nejsem odbornice, tak jsem byla pomalejší, ale i tak, obdivuji každého, kdo dělá svoji práci dobře a s láskou. Na výsledku je to znát.

Oslava narozenin jako příležitost pěkně se obléci

Přiznám se dobrovolně, miluji hezké oblečení. Ano, asi vás to nepřekvapuje, ale baví mě to skutečně, není to jen pracovní póza. Ono pracovat v módním průmyslu bez vášně k módě by asi ani nebylo možné.

Jak jsem již zmínila, mám ráda společenské události z mnoha důvodů a oslava narozenin mezi ně patří také. Minimálně pro mě je to příležitost i v souvislosti s rodinnou oslavou narozenin, se hezky, případně tematicky obléknout. Pravdou je, že já si příležitost hezky a výrazně se obléct, najít umím.

Příležitost pěkně a výrazně se obléct si najdu vždy

Příležitost pěkně a výrazně se obléct si najdu vždy

Miluji léto a jsem šťastná, že mám narozeniny v létě, protože je krásně teplo a já si své narozeniny můžu ještě více užít v nějakém krásném, barevně i stylově výrazném a mně příjemném outfitu.

Tak si říkám, že asi dává smysl napsat sem někdy článek na téma, jak se obléct na oslavu narozenin, že je důležité, pro výběr vhodného outfitu zjistit více informací, například kde se oslava koná, jaké bude počasí, co nejvíce informací o oslavenci apod.

Jak vypadají vaše oslavy narozenin?

Zdroj všech fotografií v tomto článku: archiv Sandry Friebové

Další lifestylové články naleznete v kategorii Blog.

Web Lucie Maléřové můžete navštívit zde.

Důležitá informace – nejedná se o žádnou formu placené propagace, ale jen o recenzi spokojené zákaznice.