Novinky na webu Fashion Industry CZ

Možná jste aktuálně zavítali na web Fashion Industry CZ poprvé a neznáte nás. Pro ty z vás, kteří nás pravidelně sledujete na sociálních sítích a navštěvujete náš web a jeho kategorie, kde jednou z nich je i Blog, v níž se nachází tento článek, bude několik následujících řádků opakování.

Jsme informační web o módě, ekonomice a lifestyle, který byl spuštěn 30. listopadu 2020 mnou Sandrou Friebovou, zakladatelkou a majitelkou. Nemám v úmyslu vám tady vypisovat naši historii – tu a další informace naleznete ZDE v části webu O nás. Cílem tohoto článku je informovat vás o nadcházejících novinkách, v souvislosti s naším webem, na které se můžete těšit.

Můžete se těšit na několik zásadních novinek ještě do podzimu:

Samozřejmostí jsou zajímavé informace o aktuálním dění v módním průmyslu, které vám ve formě článků na webu přinášíme a máme v úmyslu přinášet, ale i z oblasti ekonomiky, které naleznete v kategorii B2B novinky.

Seriál článků věnovaný českým muzeím věnujících se tématu móda

Těšně před letními prázdninami, a to předposlední čtvrtek v červnu 2023 startuje druhá řada seriálu článků věnovaných českým muzeím, která se zabývají tématem móda, doplňky, textil a obuv. První řadu jste si mohli užít už v loňském roce. Nové díly i ty z první řady seriálu najdete v kategorii Módní události.

Česká republika je poměrně malá země oproti jiným státům, co se týká rozlohy, ale lidé u nás byli, jsou a věřím, že budou velmi šikovní v různých odvětvích, kdy mnoho z nich je známých i za hranicemi naší malebné země. Stejně tak je tomu v oblasti módy.

Kroje si zaslouží obdiv

Kroje si zaslouží obdiv a obdivovat je můžete například ve Slováckém muzeu v Uherském Hradišti, zdroj této fotografie je archiv zmíněného muzea

Velmi smutné ovšem je, že každý z nás méně či více zapomínáme na minulost a také i staré techniky tvorby oděvů apod. Mám za to, že kvalita a tradiční výrobci používající tradiční technologie i ty moderní například, mají co říct nyní a budou i mít v budoucnosti. Inspirovat se lze vždy stejně jako inovovat.

Jsem nadšená ze spolupráce s českými muzei a ráda bych do budoucna rozšířila tuto spolupráci o ta zahraniční. Propojujme se bez ohledu na geografické umístění.

Jsme web, který propojuje firmy a lidi v módním průmyslu a přináší informace ze světa móda, ekonomiky a lifestyle

Jsme web, který propojuje firmy a lidi v módním průmyslu a přináší informace ze světa móda, ekonomiky a lifestyle

Nejdůležitější novinka – databáze firem z módy

Již brzy najdete novou záložku v našem základním horním menu s názvem Databáze firem z módy, která bude postupně naplňovaná obsahem. Není tedy podstatné, zda jste podnikatel či koncový spotřebitel, ale chci, aby zde každý našel, co potřebuje a lidé se propojovali, nejen v rámci České republiky, Evropy, ale i s dalšími kontinenty.

Za tipy na drobné živnostníky, budeme rádi

Znáte drobné živnostníky jako krejčové, obchůdky v malých městech apod.? Zašlete nám tipy na ně na contact@fashionindustrycz.cz , budeme rádi a s potěšením je kontaktujeme. Není podstatné zda jsou z malého či velkého města v Česku, jiné země Evropské unie či jiného kontinentu, protože v záložce s názvem Databáze firem z módy budou i zahraniční firmy, nejen evropské.

Staňte se součástí Databáze firem z módy na webu Fashion Industry CZ

Staňte se součástí Databáze firem z módy na webu Fashion Industry CZ

Chcete svoji firmu zapsat do Databáze firem z módy, kontaktujte nás

Prezentace našeho podnikání není nikdy dost, zvláště pak na relevantních místech, jistě mi v tomto dáte za pravdu. S radostí zařadíme do Databáze firem z módy i tu vaši, když ji hrdě přihlásíte. Chci podotknout podstatnou informaci, databáze bude veřejně k dispozici všem a zápis do ní je zpoplatněn.

Proč je zpoplatněn? Samo se nic neudělá a tak jako vy, ani já nemůžu pracovat zadarmo a navíc v souvislosti s tvorbou a fungováním databáze vznikají náklady.

Nechat zapsat svoji firmu do Databáze firem z módy má pro vás přínos

Ano a ten přínos spočívá mimo jiné v tom, že pokud je vaše firma zapsaná v oborové databázi, v němž fungujete, je podporou vašeho online marketingu při vyhledávání robotů google apod. Navíc, buďte na místě, kde vás lidé budou hledat.

Líbil se vám článek? Za sdílení článku a označení nás na sociálních sítích budeme rádi.

Pokračujte ve čtení zajímavých článků ZDE.