Nejen Erotický veletrh 2023 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech zaujal

Ve dnech 20. až 22. dubna 2023 se na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech konal další ročník obecně velmi oblíbeného Erotického veletrhu. Ve stejném termínu na stejném místě se uskutečnily také veletrh Fitness Expo a veletrh 4Men Expo.

Na veletrhu 4Men Expo jsem se okrajově podílela v záležitosti zprostředkování pronájmu expoziční plochy pro firmy. Letos jsem bohužel od mnoha firem, které jsem před veletrhem oslovila, slyšela, že nemají lidi či kapacitu jet na veletrh sami a být na stánku či se jim dokonce událost kryla s jinými akcemi, na nichž už přislíbily účast nebo je samy pořádaly. Bylo ale jasné, že ráda vyrazím navštívit všechny 3 veletrhy osobně.

Nabídka prádla na Erotickém veletrhu byla samozřejmostí

Erotický veletrh je každoročně příležitostí poznat spoustu oblastí erotiky, pokud některou z nich neznáte. Koupíte na tomto místě, ale mnoho zajímavých věcí, nejen nejrůznější erotické hračky, poznáte i nabídku služeb ubytování různých firem apod.

Mnoho věcí tak nějak obecně v životě může mít různé využití, příkladem je i tato designově velmi zdařilá sofa, která je ovšem i pohodlná. Nabízena byla v různých barvách, mě osobně zaujala nejvíce asi zlatá varianta.

Tato sedačka je nejen praktická, ale i pohodlná a současně může být krásným designovým prvkem do vašeho obydlí

Tato sedačka je nejen praktická, ale i pohodlná a současně může být krásným designovým prvkem do vašeho obydlí

Součástí Erotického veletrhu byla i nabídka různého prádla, ale i oblečků.

Na Erotickém veletrhu bylo prezentováno i různé erotické prádlo

Na Erotickém veletrhu bylo prezentováno i různé erotické prádlo

Atmosféru veletrhu dotvořili i maskoti v převleku za pánská přirození, kteří přítomné hosty i vystavovatele přiměli se s nimi vyfotit. I já jsem se s nimi ráda vyfotila.

S muži v zajímavém převleku jsem se ráda vyfotila. Troška humoru vždy člověku rozjasní den.

S muži v zajímavém převleku jsem se na Erotickém veletrhu ráda vyfotila. Troška humoru vždy člověku rozjasní den.

Přítomné dámy jistě zaujala i lízátka v podobě mužského přirození.

Zpět k úvodní fotografii – já na fotce s pány z Men 4 Queen :-). Dámy jistě pochopí, že jsem nemohla možnosti se s krásnými muži vyfotit.

Nejen Erotický veletrh na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech zaujal

Nejen Erotický veletrh na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech zaujal

Veletrh Fitness Expo a veletrh 4Men Expo nabídly možnost koupit si oblečení, obuv i sladké dobroty

Veletrh Fitness Expo a veletrh 4Men Expo si návštěvníci mohli užít ve stejné hale. Nabídka vystavovatelů sortimentu k prodeji byla pestrá, stejně jako program na pódiu.

Gentlemani, kteří si libují v kvalitní obuvi se zastavovali na stánku značky Horký Boty, za níž stojí vyhlášený brněnský obuvník Michael Horký. Seznámit se zde mohli s prototypy pánské elegantní obuvi z nové řady Horký Boty Exclusive, již bude možné koupit již brzy na e – shopu značky. Jedná se o vysoce kvalitní koženou obuv, dostupnou variantu oproti obuvi na míru. Obuv na míru je luxusní záležitost a tomu odpovídá i její cena, za to ale vždy plně odráží specifická přání zákaníků.

Brněnský obuvník Michael Horký (vlevo) se svým synem Richardem prezentovali na veletrh 4Men Expo prototypy nové řady pánské elegantní obuvi Horký Boty Exclusive

Brněnský obuvník Michael Horký (vlevo) se svým synem Richardem prezentovali na veletrhu 4Men Expo prototypy nové řady pánské elegantní obuvi Horký Boty Exclusive

Bylo zde možné začít v oblasti investování, a to do investičních mincí.

I dámy si zde přišly na své, protože nejen, že si zde mohly koupit různé sladké dobroty, stejně tak čokoládové pralinky, ale mohly si zakoupit také plavky a oblečení vhodné na cvičení, které lze nosit i při domácí pohodě apod.

Na Fitness Expo našly dámy i sportovní oblečení

Na Fitness Expo našly dámy i kvalitní, krásné a sexy sportovní oblečení

Zdroj všech fotografií: archiv Sandry Friebové

Více informací o Erotickém veletrhu, Fitness Expo a 4Men Expo naleznete na jejich webech.

 

Líbil se vám článek? Budeme rádi za sdílení na sociálních sítích a označení nás tam.

Pokračujte ve čtení zajímavých článků ZDE.