Návštěva kina ve stylovém outfitu

Obsahem dnešního článku zůstávám ještě u stylu a fashion. Návštěva kina ve stylovém outfitu je skvělý nápad, ale člověk by asi měl být obezřetný a dát si na svoje věci pozor, aby nedopadl jako já v minulosti, kdy mi jedna postarší dáma sedící vedle mě ob křeslo ukradla červený baret.

Více o této záležitosti i tématu můj červený baret naleznete ZDE v článku, kde jsem se v minulosti s vámi, zde v kategorii Blog na informačním webu o módě, ekonomice a lifestyle Fashion Industry CZ.

Oblékněte se stylově k obsahu filmu promítaném v kině

Chystáte se jít do kina se svými přáteli či partnerem, po kině nemáte žádný speciální program, možná jen večeři v průměrné restauraci a po ní se možná půjdete projít? Nechcete jít nudně oblečení, ale přemýšlíte nad tím, co si vlastně obléct? Co takhle se obléct stylově k obsahu filmu. Co tím mám na mysli?

Například já jsem v minulosti šla na premiéru filmů – ne na takovou tu v Praze, kde jsou známé i méně známé celebrity, ale například v okresním či krajském městě, když se tam promítal ten film poprvé. A zvolila jsem outfit ve stylu například návrháře a jeho módní tvorby, o kterém film byl apod.

Podlehly jste růžové mánii?

Ano, letos kina zaplavila růžová mánie s filmem Barbie. Vzhledem k tomu, že se ráda stylově oblékám a adekvátně k dané konkrétní příležitosti, není tedy překvapení, že jsem se stylově v růžové barvě oblékla i na promítání filmu Barbie v letním kině.

A to musím připomenout, pro ty z vás, kdo mě zatím ještě nesledujete na sociálních sítích, že jsem neměla moc času, protože jsem přiběhla do šatny, pobrala pár kousků, oblékala se cestou k autu, na večeři měla jablko apod. a jela jsem do kina, vracela jsem se totiž z pracovní cesty. Já už to tak někdy mám i při skvělé organizaci času a priorit.

Posledních pár let, když mám čas, ráda navštěvuji letní kino. Film tam shlédnutý mě zaujme obvykle mnohem více než v televizi. Samozřejmě, když už to počasí během podzimu, zimy a jara nedovoluje, je fajn vidět filmy i v kině.

Co jste na posledy v kině viděli za film?

Líbil se vám tento článek? Za jeho sdílení a označení nás na sociálních sítích budeme rádi a předem za to děkujeme.

Pokračujte ve čtení zajímavých článků ZDE.

Zdroj úvodní fotografie: pixabay.com