Jaký typ obsahu vám na webu Fashion Industry CZ chybí?

Jako majitelka tohoto webu o módě, ekonomice a lifestyle Fashion Industry CZ mám na vás otázku a současně vlastně i prosbu, respektive dotaz. Jaký typ obsahu vám na webu Fashion Industry CZ chybí?

Jaký typ obsahu vám na webu Fashion Industry CZ v kategorii B2B novinky chybí?

Samozřejmě dbám na to, aby obsah na mém webu byl opravdu pestrý a zahrnoval informace, jak z Česka, tak i ze zahraničí a odpovídal typově i kategoriím, které na našem webu najdeme, jako jsou B2B novinky (ekonomické informace, prostor pro prezentace firem, které chtějí oslovit firmy, jako jsou výrobci, velkoobchody, maloobchody, e – shopy, módní návrháři apod.).

V této kategorii vidím i prostor pro firmy, které chtějí oslovit firmy z módního průmyslu, i když ony samy jsou z jiného průmyslu, jako například prodejce automobilů, pronajímatele prostor, protože firmy v módním průmyslu pořádají mnoho eventů, módní přehlídky, školení apod., potřebují vozit v něčem látky apod.

Jaký typ obsahu vám na webu Fashion Industry CZ v kategorii Novinky z módy chybí?

V kategorii Novinky z módy, je prostor pro prezentaci firem, jež chtějí oslovit koncové uživatele, jako jsou zákaznice a zákazníci zajímají se o nové trendy, toužící po kvalitní módě, obuvi i doplňcích apod. Co vám zde chybí?

Nebo ještě položím otázku jinak a vztahuje se na všechny kategorie,  které na webu Fashion Industry CZ jsou, jakého typu obsahu máte pocit je zde malé množství a přivítali byste ho více?

Jaký typ obsahu vám na webu Fashion Industry CZ v kategorii Blog a Módní události?

V kategorii Blog najdete různé lifestylové inspirativní tipy i články k zamyšlení. Samozřejmě i zde je zvláště pro budoucnost velký potenciál pro různé typy obsahu, jako například téma kosmetiky, parfémů, cestování apod. A zde je zase možné oslovit fanoušky a fanynky módy, kteří mají i jiné typy zálib jako je právě zmíněné cestování, vaření, apod.

V kategorii Módní události rádi budeme prezentovat pozvánku na vaši událost v kalendáři událostí, ale i článek apod. Jsme otevření také tipům na události, o kterých bychom se měli zmínit. Máte přátele, kteří pořádají zajímavé eventy, fashion show apod.?

Máte tip na firmu, kterou bychom určitě měli mít v kategorii Databáze firem z módy a věnovat jí pozornost i v rozhovoru či článku? Kontaktujte nás.

Zdroj úvodní grafiky: archiv Sandry Friebové