Jak jednoduše uklidit vánoční ozdoby pomocí strategie?

Vždy, když končily Vánoce, přicházel nový rok, nejen že mě to mrzelo, protože Vánoce mám ráda a věděla jsem, že mi po nich bude smutno, ale současně jsem se i těšila na nové příležitosti, které nový rok přinese, ale zmocňovala se mě rovněž lehká panika z úklidu vánočních ozdob.

Jsem milovnice Vánoc a miluji zdobit už na začátku adventu celý domov, doposud až na jednu výjimku jsem bydlela v poměrně velkých prostorách a měla jsem tedy příležitost tzv. širokého pole působnosti dekorovat různé prostory i větším množstvím vánočních ozdob a dalších dekorací. Ano, nemyslím pouze vánoční ozdoby pod označením vánoční baňky, ale i betlémy apod. Krásné to věci, ale je třeba je někam na zbytek roku umístit.

Díky strategii budete mít vánoční ozdoby rychleji uklizené

Díky strategii budete mít vánoční ozdoby rychleji uklizené

Strategií ke snadnému úklidu vánočních ozdob

Ano, strategie je užitečná záležitost, můžeme ji nazvat i pomůcka, a to nejen v pracovním životě, ale i v tom osobním, a to například při úklidu vánočních ozdob.

Jsem osoba, která se nevzdává a dojde k cíli, i když jí to možná někdy trvá déle v porovnání s ostatními lidmi. Dříve, celkem nedávno, před pár lety, jsem si život komplikovala svojí urputností. Možná nejen sobě, ale také svému nejbližšímu okolí. Dnes ovšem tuto skvělou vlastnost umím využít ve svůj prospěch a zlepšuji a usnadňuji si díky ní svůj život.

Před lety jsem si totiž vymyslela strategii na úklid vánočních ozdob, protože už mě nebavilo trávit obrovské množství času uklízením vánočních dekorací a ozdob, chtěla jsem to mít rychle za sebou. Možná to znáte a vnímáte to jako já, zdobení před Vánocemi, se začátkem adventu vás baví, ale schovávání vánočních ozdob a dekorací, už vás naplňuje o dost méně.

Myslete na pohodlí při úklidu vánočních ozdob už při zdobení vánočního stromku

Myslete na pohodlí při úklidu vánočních ozdob už při zdobení vánočního stromku

Ideální je strategii začít aplikovat už při zdobení stromečku

Možná vás podnadpis trošku překvapil a říkáte si, proč? Jsem ztracen/a, když jsem nezačala se zdobením se strategií a je už pozdě. Nebojte, není tomu tak, jen vás to v tuto chvíli bude stát o něco více práce, než kdybyste začali používat strategii už při zdobení stromečku.

Ze své zkušenosti vám mohu říct, má smysl s tou strategií začít i při schovávání vánočních ozdob a dekorací, před Vánocemi si na mě vzpomenete a věřím, že bude rádi, že jste strategií inspirovali a hlavně, že jste ji realizovali.

Odpověď na otázku, proč je vhodné začít se strategií, díky které jednoduše uklidíte vánoční ozdoby a dekorace. Protože ve chvíli, kdy máte na jedné hromadě vánoční ozdoby ve všech krabičkách, sáčcích apod., je na to ideální chvíle.

Celé kouzlo strategie, jak jednoduše uklidit vánoční ozdoby spočívá v tom, že po vytažení vánoční ozdoby ze sáčku a jejím umístění na vánoční stromeček, vezmete papír a na něj si napíšete poznámku o tom, která vánoční ozdoba v daném konkrétním sáčku či krabičce byla umístěná – například. zlatí ptáčci z IRISY z roku 2022, pokud máte tento text na velkém papíru, ustřihnete požadovanou velikost tak, aby se vám to do sáčku či krabičky vešla a vložíte do ní, tak postupujete u všech vánočních ozdob a dekorací.

Strategie je super v tom, že ve chvíli, kdy sundáváte vánoční ozdoby ze stromečku, je rovnou vkládáte do určených míst, jako jsou krabičky apod., což šetří čas a nervy, nezůstávají vám krabičky apod. a ani vám nechybí.

Jaké máte při úklidu vánočních ozdob vychytávky vy?

Ve čtení lifestylových článků pokračujte ZDE.

Zdroj fotografií: pixabay.com