Ideální místo pro opakované focení

Možná to máte stejně, jako já, a to že víte o místě, které je ideálním právě pro opakované focení, alespoň pro vás. Je to místo někde v okolí vašeho bydliště, v zemi, kde žijete nebo na území například sousedního státu. A nebo je vidíte reálných více variant, které jsem zmínila? Rozhodně to nemusí být místo turisticky známé a velmi oblíbené a vyhledávané.

Když jedete okolo, musíte se tam vyfotit

Pokud nevíte o místě, které je ideální pro opakované focení, nebo žádné vás v tomto směru za srdce ještě nevzalo, tak si možná říkáte, proč bych se fotil/a na jednom místě pořád dokola. Vy, co to vnímáte stejně jako já a místo ideální pro opakované focení jste už našli, tak mi, věřím, dáte za pravdu, že to místo je vlastně pokaždé jiné, nejen v rámci ročních období, ale i třeba jednoho měsíce. Prostě to tak je, i díky tomu, že vždy máte trošku jinou náladu, je jiné světlo, a pokud je to v přírodě, tak příroda je každý den trošku jiná.

Jedno z mých oblíbených míst pro opětovné focení

„Moje místa“ jsou v Polsku

Ano jsem Češka, máme v naší zemi mnoho krásných míst, ale ta místa, kde se ráda fotím opakovaně jsou v Polsku. Jedno z nich je čerpací stanice na cestě do Kladska a to druhé místo u cesty, nedaleko „Bystřice Klodské“. Co se týká toho prvního místa, tak u parkoviště je starý žlutý „náklaďák“, který jde vidět i z hlavní cesty vedoucí okolo čerpací stanice. Jsem trošku staromilec, v některých záležitostech, mám ráda veterány. A toto nákladní auto mě facinuje svoji duší. A když vyjde počasí, vždy s ním mám hezkou fotku, musím ale požádat někoho o vyfocení, to je pravda, protože selfie s ním není tzv. úplně ono.

Druhé místo je u cesty, jsou tam i stromy a krásný výhled i na přírodu, hory, pole atd. A když přeje počasí, je to nádhera v každém ročním období.

A kde jsou vaše oblíbená fotogenická místa, jen v zemi, kde žijete nebo i v zahraničí?

Zdroj všech fotografií v tomto článku: archiv Sandry Friebové

Líbil se vám tento článek? Za jeho sdílení na sociálních sítích a následné označení nás budeme rádi a předem z ato děkujeme.

Pokračujte ve čtení článků lifestyle typu ZDE.