Darujte skvělý dárek díky lsti

Slovo lest asi nevypadá na první pohled jako skvělý přístup k obdarovávání lidí a už vůbec ne našich blízkých, ale opak je někdy pravdou.

Malá výborná lest způsobila radost z narozeninového dárku

Lest může skvěle posloužit, tak jak jsem to na vlastní oči viděla a byla i její součástí. Máte ve své rodině, v kruhu přátel nějakou ženu či muže, kterým je těžké koupit dárek z mnoha důvodů, ať už k narozeninám, svátku či Vánocům apod.? Ale přesto je opravdu upřímně chcete potěšit? Mám skromný tip. Nechte je část dárku koupit si sami.

Inspirace k menší lsti

Ano, čtete dobře. Co takhle zkusit na ně nějakou lest ve smyslu, že je pošlete do obchodu, ať koupí například uzeniny v podobě klobás apod., to co mají rádi, například pod záminkou, aby zakoupili dané produkty na grilovačku a potom to dají do lednice s tím, že víte, že během dne odejdou dál od lednice a vy tak dostanete šanci pokračovat ve svém plánu.

Je vhodné lest promyslet a připravit dopředu podle daných možností obdarovaného i vašich a vašeho okolí.

Lest, které jsem se já stala součástí. Můj blízký (muž) byl tím, na něhož byla lest vymyšlena s dobrým důvodem, dostal za úkol koupit nějaké uzeniny, které má rád a po příchodu z obchodu je vložil do lednice a vzdálil se od ní.

Já jsem věci z lednice vyzvedla a zabalila, na což jsem se pečlivě připravila předem, zakoupila jsem dárkovou krabici, výstelku do krabice, krepový papír, abych to ozvláštnila a ladil ke krabici, ale nesplýval s ní a mašle nahoru ke všemu ladila a krásu dárku podtrhla. Dokoupila jsem ještě další dobroty jako paštiky a bonbony zabalené na váhu v barevném konceptu balení.

Výsledek? Obdarovaný měl radost a dali jsme mu peníze, které zaplatil za masné výrobky v podobě klobás apod., které zakoupil. Všichni jsme měli radost a ještě nám ze samého nadšení nabídl i bonbony, které byly součástí dárkového balení tzv. na míru pro něj.

Podělte se s námi o výsledek nějaké vaší lsti dobře míněné, například kvůli obdarování vašich blízkých.

Zaujal vás tento článek? Za jeho sdílení a označení nás na sociálních sítích budeme rádi.

Pokračujte ve čtení lifestylových článků ZDE v naší kategorii Blog.

Zdroj fotografie: pixabay.com