Moje první návštěva pana velvyslance Velvyslanectví Turecké republiky v Praze

Tento informační web o módě Fashion Industry CZ je sice český a byl založen v Česku Češkou, ale takřka od svého začátku fungování není pouze webem o české módě pro Česko. Má přesah do zahraničí, o čem svědčí navázané spolupráce s různými odbornými B2B evropskými veletrhy.

S potěšením ale podporujeme české události, českou módu, ale zajímáme se i o tu evropskou a mimoevropskou. Na Fashion Industry CZ je také prostor pro ekonomiku, a to  v kategorii B2B novinky.

Fashion Industry CZ se odlišuje nejen svým konceptem od ostatních českých webů o módě, ale i jeho obsahem. Do budoucna máme v úmyslu rozšířit jeho obsah o další odvětví, které s módním průmyslem často úzce souvisí.

Jen si představte například majitele kamenné prodejny, menšího butiku, řekněme, jak funguje bez svojí firemní dodávky, kterou si vozí zboží, v kanceláři sedí na zemi místo na svém pohodlném kancelářském křesle apod. Ano, lidé v módním průmyslu mají své potřeby a přání nejen jako odborníci, ale i jako lidé.

Majitelka Fashion Industry CZ Sandra Friebová a pan velvyslanec Turecké republiky Egemen Bagis

Majitelka Fashion Industry CZ Sandra Friebová a pan velvyslanec Turecké republiky Egemen Bagis

Pan velvyslanec Turecké republiky Egemen Bagis je člověk na svém místě

Velmi mě těší, že jsem měla tu čest mít osobní schůzku s panem velvyslancem Turecké republiky v Praze, nejen z pracovních důvodů, ale i těch lidských. Pan velvyslanec Egemen Bagis je skutečně člověk na svém místě, je to člověk, který je přátelský, vzdělaný s přehledem do různých oblastí a chutí propojovat lidi, ti díky tomu poznávají další zajímavé lidi a má to také přínos pro jejich byznys.

V mnoha věcech je mi Turecko blízké. Tvrdím, že v každé zemi je něco, co je inspirativní a ideální pro to, abychom si z toho vzali příklad. Musím ještě říct jednu věc, protože dodnes, což mě velmi překvapuje, se občas dozvídám od lidí, co nikdy osobně nebyli v Turecku, že z té země mají strach a to pouze na základě nějakých předsudků pomluv apod.

Turci jsou velmi pohostinní

Turci jsou velmi pohostinní

Proto říkám, platí to nejen pro Turecko, ale i další pomlouvané země, zajeďte si tam, je to skvělá země, minimálně pro vás v roli turistů. Poznávejme dříve, než odsuzujeme.

Fashion Industry CZ je tu nejen pro Česko a Turecko

Budu upřímná, vůbec mě nezajímá, odkud kdo je, nikdy podle toho lidi nesoudím, ptám se na to ze zvědavosti. „Soudím“ lidi jako jednotlivce a zajímá mě, jak se kdo chová a jaký přístup mají ke mně.

Díky mojí komunikaci s panem velvyslancem Turecké republiky v Praze věřím, že brzy vám s ním přinesu rozhovor či minimálně zajímavý článek na téma spolupráce Turecké a České republiky.

Byla jsem velmi poctěna a potěšená, když mě pan velvyslanec Egemen Bagis pozval na slavnostní event ve své rezidenci u příležitosti Nejdůležitější noc turecké demokracie, který se konal 15. července 2022 přímo v nádherných prostorách jeho rezidence v Praze. O mojí návštěvě tam si již brzy můžete přečíst článek zde v kategorii Blog na informačním webu o módě Fashion Industry CZ.

Podporovat vztahy firem nejen z České a Turecké republiky mi bude potěšením

Podporovat vztahy firem nejen z České a Turecké republiky mi bude potěšením

Návštěva Velvyslanectví Turecké republiky v Praze byla příjemným zážitkem

Turci jsou známí svojí pohostinností, o tom jsem měla tu čest se přesvědčit také při své návštěvě Velvyslanectví Turecké republiky v Praze při schůzce s panem velvyslancem Egemenem Bagisem.

Přijala jsem nabídku vypít si s panem velvyslancem turecký čaj, kávu nepiji, který je skutečně lahodný. A okusila jsem typickou tureckou sladkost s názvem Lokum, kterou mám ráda a chutná mi v různých příchutích. Je to v podstatě kostka želé obalené v cukru a uvnitř bývá nějaký druh ořechu. Mám ráda i další turecké sladkosti.

Pan velvyslanec se mě zeptal, kdy se vracím zpět na Moravu, chtěla mě pozvat další na event, který pořádal další den, ale to byl bohužel den, kdy jsem se vracela na Moravu. Turci mají rádi společenské události a společnost lidí, jsou velmi přátelští.

Když mě pan velvyslanec Egemen Bagis pozval na slavnostní event, který se chystal uspořádat u příležitosti nejvýznamnější demokratické noci v Turecku 15. 7. 2022, s nadšením a obrovským potěšením jsem přijala. Jak jsem zmínila výše, brzy na toto téma najdete článek zde na Fashion Industry CZ.

Navázání komunikace s panem velvyslancem Turecké republiky považuji za obrovskou čest

Navázání komunikace s panem velvyslancem Turecké republiky považuji za obrovskou čest

Prostory Velvyslanectví Turecké republiky v Praze jsou krásné, jsem potěšená, že jsem je mohla vidět.

Zdroj fotografií: archiv Sandry Friebové

Další lifestylové články naleznete v kategorii Blog.

Více informací o Velvyslanectví Turecké republiky v Praze najdete zde.