Víte, jak vznikl Mezinárodní den zásnub?

Ať už jste zasnoubená, vdaná (a svatba vás zajímá i proto, že se brzy bude týkat nějaké vaší kamarádky apod.) nebo máte krátce před vlastní svatbou a už se na ni začínáte těšit, mám pro vás skvělou zprávu. V sobotu 2. března byl Mezinárodní den zásnub a zásnuby jsou tedy vlastně úplný začátek toho, co stojí před tím, než dojde ke svatbě. A tématu svatba se ještě nějakou dobu na našem webu Fashion Industry CZ budeme věnovat.

Téma Mezinárodní den zásnub má svoje místo i na našem webu

Téma Mezinárodní den zásnub jsem si pro svůj dnešní článek zde v kategorii Blog na webu Fashion Industry CZ nevybrala náhodou.

Vy, kdo pravidelně sledujete naše aktivity na sociálních sítích a navštěvujete náš web a máte přehled o novinkách v našich kategoriích, tak víte, že se tématu svatba už nějakou dobu věnujeme a minimálně alespoň ještě chvíli to máme v úmyslu. Na články v souvislosti s tématem svatba se v menším rozsahu než doposud průběžně můžete těšit na našem webu i během tohoto roku.

Mimo jiné jsme byli opět mediálním partnerem Svatebního veletrhu Pardubice, odborných B2B veletrhů Styl a Kabo, které se tradičně uskutečnily v únoru 2024 na výstavišti v Brně. Proč zmiňuji tyto veletrhy? Nedávno uskutečněná edice věnovala velkou pozornost tématu svatba.

Na webu těchto výše zmíněných veletrhů naleznete velmi pěkný článek na téma čísla a svatba, neboli kolik svateb se uskuteční ročně v Česku apod. Informace byly čerpány z relevantních a důvěryhodných zdrojů. Článek je velmi podařený a zajímavý.

A zde zjistíte, jak vznikl Mezinárodní den zásnub.

Jaké byly vaše zásnuby?

Zdroj úvodní fotografie: pixabay.com

Pokračujte ve čtení článků lifestylového typu ZDE.