Přeji vám krásný první máj, lásky čas

Ano, vím, že je dnes pondělí 1. května 2023, což znamená, že je to datum začátku krásného jarního měsíce května. Je První máj, lásky čas. V Česku máme státní svátek, což znamená pro většinu lidí volný den, kdy nemusí do práce. Možná jste trošku překvapení, že nacházíte článek na našem webu Fashion Industry CZ v kategorii Blog netradičně dnes, protože jste zvyklí na nové články v kategorii Blog v úterý a v pátek. Nebojte až na výjimky jako je tato vše zůstává při starém.

Užijte si první máj, lásky čas naplno

Já jako majitelka tohoto webu, energická a přátelská osoba jsem se rozhodla nevkládat sem do kategorie Blog článek na téma láska až zítra, protože mám ráda příležitosti, kterých využívám nejlépe ihned, pokud je to jen trochu možné.

Některé věci chtějí čas, ale je potřeba vědět, kdy se jedná o známé až….. Myslím, že například radovat se a mít rád svého partnera/partnerku, manžela/manželku, přítele/přítelkyni je důležité ihned a nečekat na až… A nezapomeňte s tou láskou i na sami sebe.

Jako majitelka webu Fashion Industry CZ vám přeji krásný první máj, lásky čas

Jako majitelka webu Fashion Industry CZ vám přeji krásný první máj, lásky čas

Dnešní článek je nezvykle krátký, ale upřímný a s jasným sdělením. Mějte rádi sami sebe i své blízké, dělejte jim i sobě radost, usmívejte se buďte rádi, že jste zdraví a máte se fajn. A samozřejmě běžte za svými sny, nenechejte se zastavit překážkami, přijměte je jako příležitosti, výzvy.

Jak trávíte dnešní den?

Zdroj úvodní fotografie: pixabay.com

Zdroj fotografie v článku: archiv Sandry Friebové

Líbil se vám článek? Za jeho sdílení a označení nás na sociálních sítích budeme rádi.

Pokračujte ve čtení článků lifestylového typu v naší kategorii Blog, najdete zde i další články na téma první máj, lásky čas.