Oslavte zítra Mezinárodní den pizzy. Vyrazte do pizzerie se svým partnerem, partnerkou, sami či se svými přáteli, ideálně se všemi svými blízkými, které máte rádi a chcete s nimi trávit čas. Udělejte si radost. A pro připomenutí dodávám, sdílená radost je ještě větší.

pizzař

pizzař

Podpořte pizerrii na Mezinárodní den pizzy

Jistě ve svém okolí máte pizerii možná je to i vaše oblíbená. Nyní v divné době kovidové podpořte ji, uděláte tak radost nejen sobě, ale i svému doprovodu, skupině přátel a současně i majitelům oné pizzérie, kterou váš zájem o jejich služby jistě velmi potěší a odvděčí se vám poskytnutím služeb na nejvyšší možné úrovni.

Nemáte ve svém blízkém či vzdálenějším okolí pizzérii? Udělejte si právě na Mezinárodní den pizzy výlet někam, kde jste ještě nebyli či dlouho jste neměli čas se tam podívat a dříve jste tam jezdili často. Případně vyrazte tam v dalších dnech, kdy máte čas. Pizza je skvělé jídlo, mnohdy lidi spojuje. Není potřeba, aby to bylo jen na dne Mezinárodní den pizzy.

pizzerie

pizzerie

Využijte Mezinárodní den pizzy k vynesení zajímavého outfitu

Říkáte si, že do jara daleko a zima vás už nebaví? Nejste jejími fanoušky a už vyhlížíte teplé jarní dny a jste naprosto nadšení z každého slunečního paprsku, který zaznamenáte v těchto dnech? Udělali jste si nedávno radost nějakým zajímavým kouskem oblečení a k němu jste si pořídili i krásný módní doplněk, abyste si zpříjemnili čekání na vytoužené teplotně příznivější dny, a to bez ohledu na to, zda jste žena či muž?

nakupování

nakupování

Přemýšlíte, kam daný módní doplněk vynést? Hledáte ideální příležitost? Pořídili jste si onu věc proto, že jste si v nevlídném období jakou zima, která nyní v Evropě panuje, jistě je, udělali radost a chcete se o ni podělit se svým okolím, nechcete čekat na vhodnou příležitosti a tak zvaně až? Využijte Mezinárodní den pizzy k tomu pozvat svého partnera či partnerku na rande a vyrazte na pizzu.

pár v restauraci

pár v restauraci

V čem vyrazíte a na jaké pizze si, ať už sami či se svým doprovodem, pochutnáte? Zdroj inspirace můžete hledat také v kategorii Novinky z módy. A dovolím si tip – pod oblečení si oblečte spodní prádlo, v němž se budete cítit komfortně, protože je pravda, že význam spodního prádla má nezastupitelnou roli a navíc, nikdy nevíte, k jaké situaci dojde a kdo vás v něm uvidí.

I kdyby vás v něm viděl jen váš partner/partnerka, protože stále se ještě často význam spodního prádla podceňuje a nedoceňuje v souvislosti s běžnými dny a našimi partnery/ partnerkami.

Zdroj fotografií: pixabay.com

Další články na různá lifestylová témata naleznete zde.