Jak oslavíte dnešní Mezinárodní den žen?

Dnes máme datum 8. března, což znamená, že je Mezinárodní den žen. A tak mám na vás jako návštěvnice a návštěvníky tohoto mého informačního webu o módě, ekonomice a lifestyle Fashion Industry CZ otázku, jak dnešní den oslavíte?

Vznik Mezinárodního dne žen

Na úvod je žádoucí zmínit dotaz, víte, jak vznikl Mezinárodní den žen? Zde je na toto téma pěkně vypracovaný článek https://padesatprocent.cz/cz/proc-se-slavi-mdz .

Jsem šťastná jako žena

Obvykle se snažím nikomu nevnucovat svoje názory, postoje apod. Ale s nadšením se vždy dělím o radost a kladné emoce. Výjimkou nebude ani obsah dnešního článku zde v kategorii Blog.

Jsem jako žena šťastná jako želva. Sice s humorem někdy říkám, že jako chlap bych možná měla život jednoduší, ale kdo ví. Jsem šťastná, že jsem žena i s tím, že to má, jako všechno v životě, své plusy a mínusy.

S nadšením nosím sukně i šaty, které miluji a baví mě se oblékat a jako žena se chovat i vypadat. Jsem možná trošku staromilec, mám ráda, když se ke mně muži chovají jako gentlemani. Věřím, že slušnost má své místo v každé době i situaci a u lidí bez ohledu na jejich pohlaví, sociální status apod.

Jak oslavíte dnešní Mezinárodní den žen?

Pánové, pro vás mám tip, jak udělat své milované či ženě v rodině radost, květina vždy potěší, stejně tak maličkost jako čokoláda apod., kterou má daná žena ráda. A co je důležitější? Věnovat své ženě pozornost i během obyčejných dnů, ne jen v den jejich narozenin, o Vánocích apod.

Dámy vám si dovolím říct, udělejte si krásný den i sama, nečekejte, až si na vás někdo vzpomene, zda vůbec. A můžete udělat radost i jiné ženě ve vaší rodině či ideálně stejně tak jako s rodinou i s kamarádkami prožít krásných pár hodin u dezertu, dobré kávy, čaje apod. vyrazit na nákupy, do kina, divadla či několika denní pobyt do wellness zařízení apod.

Nejste příliš družná? Vyrazte sama.

Tušíte, že na vás váš partner či manžel apod. opět zapomene? Zamyslete se nad tím, jak se k vám chová během roku. Skvěle? Odpustěte mu to, zapomenout může každý. Každý z nás si někdy neuvědomí, že co je nepodstatné pro něj, může být pro jiného člověka důležité. A naopak místo výčitek poděkujte…vždyť ženu nedělá jen její vzhled a z velké části její chování. Nejde o to, že byste musela vše si nechat jako křehká žena líbit…ale ukažte na správném místě svoji lásku vůči muži pochopení atd.

A za co, že máte poděkovat? Za vše hezké, během roku a doby, co jste spolu.

A to nejdůležitější?

Dámy, mějte krásný nejen dnešní den. Ale dnešní den si užijte naplno a podle svých představ.

Jak nahlížíte na Mezinárodní den žen vy?

Zdroj úvodní fotografie: pixabay.com

Pokračujte ve čtení článků lifestylového typu ZDE.