Tento článek nebude jen vzpomínkou na pohodové svobodné cestování, v podstatě bez omezení, ale jeho cílem je povzbudit vás v této náročné době a připomenout, že je důležité se nikdy nevzdávat, protože nic netrvá věčně.

Jak již víte ze středečního videa na našem profilu Fashion Industry CZ na sociální síti Facebook a Instagram, připravila jsem si pro vás z pozice zakladatelky a majitelky tohoto informačního webu o módě Fashion Industry CZ video s pár slovy podpory, v němž nechybí zmínka o cestování.

Vzpomínka na svobodné cestování. Nikdy se nevzdávej, aneb nic netrvá věčně!

Více informací o videu

Přemýšlela jsem, jak a čím bych vás v této náročné době podpořila a ukázala vám, že jsem na tom podobně jako vy, také se mě výrazně dotkla vládní omezení, nejen mě jako osoby, ale i jako podnikatelky a považovala jsem za důležité vyjádřit vám podporu, ať už jste podnikatelé, či lidé zaměstnaní. Myslím, že současná situace není snadná pro nikoho.

Vzpomínka na svobodné cestování. Nikdy se nevzdávej, aneb nic netrvá věčně!

Rozhodla jsem se tedy podpořit vás několika slovy ve videu, které má jasný koncept, do nějž jsem zahrnula i zásadní prvek pro cestování (alespoň pro mě), cestovní kufr. Na téma cestovní kufr a já někdy napíši nějaký článek sem na blog a věřím, že se na můj účet dobře pobavíte, protože v minulosti jsem hodně často cestovala a díky tomu jsem i s cestovním kufrem získala mnoho zážitků a historek, o které se s vámi ráda podělím v budoucnu.

Vzpomínka na svobodné cestování. Nikdy se nevzdávej, aneb nic netrvá věčně!

Přiznám se dobrovolně, z videa mám radost, protože to byla jedna z mála příležitostí, v současné době, se tematicky obléknout a užít si pocit aktivity v maximálně pohodlném a stylovém oblečení, které lahodí oku, má jasný koncept a přesah. Jak píši na své facebookové stránce Sandra style, v jednom z nedávných příspěvků, pokud nevidíte příležitost se zajímavě, kreativně a i vkusně obléknout, tak si ji vytvořte a udělejte si radost, ale i svému okolí, když na vás pohlédne.

Vzpomínka na svobodné cestování. Nikdy se nevzdávej, aneb nic netrvá věčně!

Nikdy se nevzdávej, aneb nic netrvá věčně.

Co z tohoto hesla plyne? Skutečně nic netrvá navždy, ani to dobré (bohužel), ale naštěstí ani to zlé. Život je pestrý proces s vývojem. Najděme si i na těžké situaci to dobré, příležitost, kterou využijeme pro vlastní růst, v podobě vzdělávání se, hledání nových cest pro další rozvoj našeho podnikání, případně osobní růst, jsme – li zaměstnaní.

Co myslím, je důležité také, nebát se někdy propojit s dalšími lidmi a firmami, protože, jak se říká, víc hlav, víc ví. Nikdo z nás neví a neumí úplně všechno, neplýtvejme časem, kdy bychom se snažili být lepší než konkurence v něčem, v čem ona je téměř dokonala a spojme se s lidmi, kteří v tom, co my neumíme, jsou nejlepší a my se snažme být nejlepší v tom, co umíme.

Vzpomínka na svobodné cestování. Nikdy se nevzdávej, aneb nic netrvá věčně!

Informační web o módě Fashion Industry CZ, je zde pro vás jako zábavný společník, ale i jako obchodní partner! Navštěvujte náš web a sledujte nás na sociálních sítích a budeme rádi, když nás kontaktujete i s nabídkou spolupráce.

Vzpomínka na svobodné cestování. Nikdy se nevzdávej, aneb nic netrvá věčně!

Zásadní prvek ve videu – cestování

I když v současné době nelze cestovat ve stejném rozsahu jako v blízké minulosti, nevzdávejme se cestování a cestujme, kam to jde, minimálně poznávejme krásy nejbližšího okolí domova, ale i země, v níž žijeme.

Mám dva dotazy: 1) Kam pojedete na dovolenou, až to v plném pohodovém rozsahu půjde? 2) Co jste v posledním roce objevili za krásy v okolí svého bydliště a neobjevili jste to, protože normálně byste spíše jeli někam dál?

Napište nám do komentářů odpovědi, případně na naše stránky na sociálních sítích.

Autor všech fotografií: archiv Sandry Friebové