Stylová gumová obuv je k vodě ideální. Nazujte žabky nebo nazouváky!

Léto je v plném proudu a nechybí při něm horké letní dny, což je úžasné a skvělé. Horké letní dny se nejlépe užívají u vody. Souhlasíte? Nazujte pro pobyt u vody žabky nebo nazouváky!

Ať už se chystáte na dovolenou, a to kamkoliv, nebo budete relexovat ve svém volném čase u bazénu svého, svých přátel nebo na tom veřejném, využijete gumovou obuv. Je pro pobyt ideální z mnoha důvodů, nejenže je stylová, pohodlná, ale i bezpečná. A bonus navíc? Využijete ji i v zimě při pobytu v aquaparku či termálních lázních, kam zvláště rádi vyráží teplomilní jedinci.

Dámské žabky jsou jako gumová letní obuv stálice

Modrá barva k létu patří, patřila a vždy patřit bude. Evokuje vodu, pohodu u ní a krásnou oblohu bez mráčků a pocit horka, který se nejlépe užívá u vody.

Dámské modré žabky Lacoste

Dámské modré žabky Lacoste

Další dámské žabky značky Lacoste najdete zde. Krásné dámské gumové žabky má v nabídce i značka CROCS, a to v různých jak jednoduchých, tak pestrých barvách. Přesvědčte se zde.

Dámské gumové nazouváky

Ať už milujete na léto bílou klasiku – bílé dámské gumové nazouváky nebo černé dámské gumové nazouváky, jistě vám budou sloužit stejně dobře jako tyto růžovo pudrové s logem značky Lacoste či růžovo pudrové dámské gumové nazouváky s názvem Lacoste.

Dámské růžové nazouváky Lacoste

Dámské růžové nazouváky Lacoste

Vybrat si můžete zde i z nabídky úžasných dámských nazouváků značky CROCS. Chcete na léto klasickou podobu Crocsů?

Pánská gumová obuv a dětská gumová obuv jsou pro Crocs samozřejmostí

Crocs nabízí i pánskou a dětskou obuv, kterou si můžete prohlédnout a zakoupit ZDE.

Informace k článku – jedná se o inzerci. Veškeré zboží zobrazené na fotografiích a pod odkazy si můžete zakoupit na webu prodejce, kam se dostanete buď kliknutím na obrázek či přes text (proklik). Fashion Industry CZ nenese odpovědnost za dostupnost zboží na webu prodejce. Fotografie jsou označeny názvem značky, která je jejich autorem.

Další zajímavé články si přečtěte během letních dnů zde.