V tomto článku vám dám nahlédnout do zákulisí tvorby videa, Přidejte se k nám! Tento týden se na našem profilu Fashion Industry CZ na sociální síti Facebook vše točí právě kolem zimního videa, které jsme tam uveřejnili ve středu 20. ledna 2021.

Zákulisí tvorby videa Přidejte se k nám!

Fashion Industry CZ je tu pro vás!

Není podstatné, zda jste fanynka, či fanoušek módy pracující mimo módní průmysl, nebo jste jako pracovnice/pracovník součástí tohoto odvětví, případně jste podnikatel/podnikatelka pohybující se v módním průmyslu. Důležité je, že informační web o módě Fashion Industry CZ je tu pro vás!

Soudím na základě čísel, jak se říká, že vás obsah informačního webu o módě Fashion Industry CZ zajímá, rádi se na něj vracíte. Budu potěšená, pokud informaci o jeho existenci budete sdílet dál, mezi svými známými, přáteli, kamarády i rodinou. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, nebojte se napsat na contact@fashionindustrycz.cz, nebo přímo zavolat. Další kontakty naleznete v kategorii web s názvem Kontakty.

Zákulisí tvorby videa Přidejte se k nám!

Máte zájem spolupracovat s informačním webem o módě Fashion Industry CZ? Zavolejte nám či napište e – mail na adresu boss@fashionindustrycz.cz .

Význam zimního videa na našem profilu, Fashion Industry CZ, na sociální síti Facebook

Jakožto majitelka a zakladatelka informačního webu o módě Fashion Industry CZ jsem se vás rozhodla pozdravit a pobavit, ale zároveň vám také názorně demonstrovat, že se opravdu nebojím i tvrdé práce, kterou existence v módním průmyslu často obnáší.

Jsem osoba, která věří v to, že sloučit se dá i to, co se tak na první pohled vůbec nejeví. Využila jsem kouzlo zimy pro svůj koncept a zároveň se s vámi ve videu podělila o radost z mých sněhulí, které mám již několik let, ale tím, že jsou kvalitní a vhodné do opravdu hodně velkého množství sněhu, je využívám málo a radost mi udělají vždy obrovskou, když je vytáhnu z botníku.Zákulisí tvorby videa Přidejte se k nám!

Ve videu i fotografiích hraje významnou roli lesní kolový traktor známý v technickém označení jako LKT, který je symbolem těžké práce v lese (je to veliký pomocník), případně i při údržbě břehových porostů (řečeno lidsky, při kácení stromů i u cesty, díky čemuž bezpečně projíždíme, aniž by nás nějaký strom zranil, či hůř svým pádem).

Jsem zmrzlá, ale chtěla jsem vám ukázat, že výzvy mám ráda.

Ve videu jsem šla tzv. s kůží na trh, protože jsem se rozhodla, že se ani líčit nebudu, protože mi to k celkovému konceptu nesedělo. Bylo to moje první video, a proto doufám, že oceníte jeho ryzost a odpustíte drobné nedokonalosti. Myslím, že je fajn občas ukazovat emoce, tak jak jsou, bez obalu. Protože co je ideální a dokonalé? Kde se berou měřítka, kdo to určuje? Buďme sví, originální, jako jsou i naše projekty.

Zákulisí tvorby videa Přidejte se k nám!

Když jsem ovšem volila svůj outfit hřál mě dobrý pocit z toho, že vyzkouším něco nového a vědomí, že se se mnou snad ztotožníte a budeme dále, případně se ke mně přidáte a začneme komunikovat společně, to vše pro zlepšení klimatu v českém módním průmyslu.

Je důležité se nevzdávat a bojovat na základě konstruktivních podnětů.

 

Zákulisí tvorby videa Přidejte se k nám!

Zdroj všech fotografií v tomto článku: archiv Sandry Friebové

V čem jste se překonali v poslední době vy, abyste pobavili ostatní a šli jste s kůží na trh, jak se říká? Budu se těšit na vaše názory v komentářích zde na webu, ale i na Facebooku.