Veteráni jsou nádherná auta

Veteráni jsou nádherná auta. Včera byl Mezinárodní den aut a já jsem se rozhodla dnešní článek zde na blogu informačního webu o módě Fashion Industry CZ věnovat právě autům a konkrétně veteránům. Je to pohled do historie automobilového průmyslu, ale myslím, že dodnes se jedná o inspiraci.

Samozřejmě technologie jdou do předu a je třeba dívat se v před a při tom vycházet z přítomnosti, ale současně nezapomínat na minulost a v některých počinech se inspirovat.

Tímto originálním krasavcem jsem možnost se svést, děkuji

Tímto originálním krasavcem jsem možnost se svést, děkuji

Auta s designem souvisí

Že auta nesouvisí s módním průmyslem? Ale ano, souvisí. Zamysleli jste se někdy nad tím, v čem by výrobci vozili látky apod.? Navíc například na focení vypadá božsky outfit stylově ladící k autu, když jde například i o luxusní a udržované veterány. Nemusí se nutně jednat pouze o historickou módu. I když i tato báječně právě k veteránům nádherně ladí.

Veteráni jsou skvosty, zvláště pokud je jejich majitelé udržují v dobrém technickém i vzhledovém stavu.

Tento luxusní veterán by mi slušel, co myslíte?

Tento luxusní veterán by mi slušel, co myslíte?

Obdivuji veterány

O to více, když si uvědomím, v jaké době se vyráběly a že nebyly dnešní technologie, neexistovaly. A to kouzlo poctivé práce, kvalitních materiálu…nádhera. Veteráni se mi líbí rekonstruoované či také ve staré podobě, na níž se odráží příběhy a historie – úžasné.

Sandra Friebová s roll upem Fashion Industry CZ na Veteranfestu Slavkov 2022

Sandra Friebová s roll upem Fashion Industry CZ na Veteranfestu Slavkov 2022

Fashion Industry CZ byl poprvé mediálním partnerem Veteranfestu ve Slavkově

V letošním roce jsme jako web o módě Fashion Industry CZ, byli poprvé mediálním partnerem úžasné akce, kterou je Veteranfest ve Slavkově.

Na této události se konala také módní přehlídka dámské a dětské módy sběratele Jana Bačáka, prodávala tam klobuky brněnská firma Dantes a příjemnou atomosféru dotvářeli i prodejci domácích limonád a od hladu, ať už účastníky či návštěvníky Veteranfestu zachraňovali nejrůznější stánkoví prodejci dobrot od slaných až po sladké. Výběr občerstvení byl velmi pestrý a každý si tak dal ke konzumaci to, co má rád.

O Veteranfestu Slavkov si můžete přečíst článek na našem webu například zde.

Zjistěte více o Veteranfestu ve Slavkově na jeho webu.

Jaký vztah k veteránům máte vy?