Spolupráce je cesta nejen v módním průmyslu

Spolupráce je cesta nejen v módním průmyslu. Dovolím si zde reálný pohled, ne negativní, ale reálný vycházející z aktuální situace v Evropě s pozitivní energií. Myslím si a nejen já, dle mých zjištění, že spolupráce je cesta. Vždy, za jakékoliv situace! Samozřejmě ale smysluplná spolupráce, která jde ruku v ruce s kvalitní komunikací.

Končí nám letní prázdniny a přichází pomalu a jistě nové období, podzim a zima. Čas nových příležitostí završený Vánocemi s tím, že po nich následuje nový rok a mnohdy nové začátky, ale i pokračování stávajícího příjemného dění a spoluprací.

Navažte spolupráci s Fashion Industry CZ a oslovte nejen odborníky, ale i fanoušky módy z Česka a evropských zemí.

Fashion Industry CZ hlavní logo

Fashion Industry CZ je tu pro vás

S Fashion Industry CZ oslovíte současně koncové spotřebitele i firmy 

Fashion Industry CZ je jediný český informační web o módě, který propojuje současně koncové spotřebitele i firmy (výrobce, e – shopy, velkoobchodníky i maloobchodníky apod.), je na něm prostor pro ekonomiku a má přesah do zahraničí.

Fashion Industry CZ pohlíží na módní průmysl nejen v Česku jako na celek

V kategorii B2B novinky nabízíme prostor nejen pro firmy z módního průmyslu, ale i firmy, které chtějí oslovit svým sortimentem a službami firmy z módního průmyslu (nabídka cateringových služeb, prodej kancelářského nábytku, prodej a pronájem automobilů, prodej a pronájem komerčních prostorů apod.)

Do kategorie Novinky z módy můžete umístit svoji prezentaci určenou koncovým zakázníkům.

Fialové kabelky nejen lesklé byly krásné

V kategorii Novinky z módy můžete prezentovat své výrobky či sortiment koncovým spotřebitelům, zdroj fotografie: archiv Sandry Friebové

Chcete se představit i jako osoba a zaujmout současně odborníky i koncové spotřebitele z módního průmyslu? Umístíme vaši propagaci do kategorie B2B novinky i kategorie Novinky z módy a využít můžete také prostor v kategorii Rozhovory.

Byli byste rádi, aby o vámi pořádané akci vědělo více lidí? Oceníte pozvánku na akci umístěnou na náš web a následně i reportáž z akce? Je vám k dispozici prostor v kategorii Módní události.

Vaši prezentaci můžeme umístit také do kategorie Blog, kde mají své místo lifestylové články. Náš web navštěvují i fanoušci a fanynky wellness, dobrého jídla a cestování, apod.

Fashion Industry CZ vám pomůže případně oslovit i izolovaně odborníky či fanoušky módy

Líbí se vám koncept Fashion Industry CZ, webu o módě s přesahem, chcete oslovit jen koncové spotřebitele a fanoušky módy nebo pouze odborníky? Rádi vaši prezentaci umístíme jen do kategorie B2B novinky nebo jen do kategorie Novinky z módy.

Samozřejmostí je, že se o vaší firmě s potěšením zmíníme na sociálních sítích Facebook, Instagram a LinkedIn.

Odebírejte newsletter Fashion Industry CZ

Odebírejte newsletter Fashion Industry CZ, zdroj grafiky – pixabay.com

Odebírejte newsletter Fashion Industry CZ

Odebírejte náš newsletter. K odběru našeho newsletteru se můžete přihlásit ZDE, případně zde úplně dole na webové stránce.

Buďte součástí newsletteru Fashion Industry CZ

Chcete své potenciální obchodní partnery či zákazníky oslovit prostřednictvím našeho newsletteru? Rádi do něj umístíme vaši reklamu.

Poznejte Fashion Industry CZ

Poznejte Fashion Industry CZ, autor fotografie: Patrik Pavlačík

Poznejte Fashion Industry CZ

Máte dotazy? Neváhejte nás kontaktovat. Pro více informací o možnostech spolupráce nás kontaktujte. Podrobnosti naleznete ZDE.

Zjistěte více o Fashion Industry CZ. Naše partnery a uplynulé spolupráce naleznete ZDE.

Autor úvodní fotografie: Patrik Pavlačík