Spodní prádlo má význam pro kvalitní život žen i mužů

Spodní prádlo má význam pro kvalitní život, jak žen, tak i mužů, mimo jiné proto, že když je kvalitní, přispívá ke zdraví.

Datum 3. dubna patří Mezinárodnímu dni spodního prádla, a přestože se o spodním prádlu pro ženy začíná více mluvit a psát, stále podle slov různých odborníků v Česku nenosí větší množství žen správné spodní prádlo. Zmíněné datum bylo včera, a proto pro vás jistě není překvapující, že toto téma rozebírám dnes zde v článku na blogu informačního webu o módě, ekonomice a lifestyle Fashion Industry CZ.

Kvalitní pánské spodní prádlo má přínos pro zdraví mužů

Kvalitní pánské spodní prádlo má přínos pro zdraví mužů

Muži a spodní prádlo

Když se řekne muži a spodní prádlo, možná vás napadne, vždyť mi jej kupuje manželka, partnerka apod., nemám potřebu si je kupovat. Jsou ale muži, které nakupování baví a věřím, že považuji za důležité vědět, jakými detaily mohou výrazně podpořit své zdraví. Určitě tyto informace, které možná už ženy dávno znají, ocení právě dámy, které dbají o své muže a chtějí je samozřejmě mít zdravé. Připomínat důležité informace považuji za zásadní.

I když už se móda pro muže stává obvyklejším tématem a její nabídka se v posledních letech lepší, málokdy se mluví o mužském zdraví a spodním prádle. Dovolím si připomenout, že spodní prádlo například boxerky, trenýrky a podobný typ tohoto prádla, když se vhodně zvolí a jsou z kvalitního materiálu i střihu, podporují zdraví pánů. Dalším výrazným prvkem jsou pánské kalhoty, neměly by být příliš uplé, opět totiž škodí mužskému zdraví.

Spodní prádlo má vliv na kvalitní život, nejen to dámské

Spodní prádlo má vliv na kvalitní život, nejen to dámské

Dámy a správná podprsenka

Dámské spodní prádlo je obrovské téma, toto odvětví nabízí spoustu střihů, barev, značek apod. Myslela jsem si, že i v Česku je samozřejmost, že ženy nosí padnoucí spodní prádlo, zvláště ty starší a zkušenější a že v obchodech na spodní prádlo zaměřených je odborně zdatný personál, vždyť spodní prádlo je nejblíže našemu tělu ze všech oděvů. Jak jsem byla rychle vyvedena z omylu, ještě jen jako módní redaktorka.

Není tajemstvím, že okrajově působím, jako módní redaktorka a inzertní poradkyně, i v odborném B2B časopisu Svět textilu a obuvi, který je celorepublikový. Působím zde 11. rokem. V rámci svých různých pracovních aktivit (mám jich více) se dostávám k mnoha informacím a hlavně různým množstvím informací a různého typu. Ale jako módní redaktorka dělám čas od času i rozhovory s vlastníky obchodů se spodním prádlem, mám štěstí na výběr kvalitních obchodů. To, co se stále dozvídám, mě netěší.

Základní informace zní, lidé se pořád ještě trochu bojí barev, nebo je málo kupují. Snad nikdo mi v Česku nejen v oblasti prádla, ale módy celkově neřekl, moji zákazníci milují jen pestré barvy. Zpět k dámskému spodnímu prádlu a podprsence. Dámská podprsenka je záležitost, o které se lze bavit hodně dlouho. Opět, z obchodů se dozvídám, že stále mnoho žen vůbec netuší, jakou má a potřebuje velikost a obvykle nosí špatnou velikost či objem košíčků, stejně tak i střih.

Víte, jak ráda propojuji lidi a šířím povědomí o kvalitních službách a produktech. Rozhodla jsem se, vzhledem ke včerejšímu datu dát prostor českému výrobci spodního prádla Werso a majitelce obchodu s dámským spodním prádlem SiluetSi, na informace od nich se můžete těšit na webu Fashion Industry CZ již brzy.

Zdroj všech fotografií: pixabay.com

Pokračujte ve čtení dalších lifestylových článků v naší kategorii Blog.