Rozloučení s rokem 2021 a přivítání nového roku 2022, aneb PF 2022. Máme tady 31. prosince, poslední den letošního roku 2021, slaví se Silvestr, což je oslava příchodu nového roku 2022, ale také jméno (alespoň v českém kalendáři), což znamená, že svůj svátek slaví muži jménem Silvestr.

Ohlédnutí se za rokem 2021, aneb každá cesta k cíli má vývoj

Myslím, že ohlédnutí se nad obsahem uplynulého roku na jeho konci se věnují zvláště podnikatelé, a to alespoň v nějaké podobě a rozsahu, možná i zaměstnaní lidé. Určitě ale všichni ti, kteří si stanovili nějaký cíl a jdou za ním, bez ohledu na svoji danou situaci a na konci každého roku dělají zhodnocení a míru svého posunu ke svému cíli, což je moc fajn.

Pamatujte, ať už se cesta zdá jakkoliv trnitá, pokračujte v ní, pokud cítíte, že to má smysl a svědčí o tom i čísla, lidově řečeno. Určitě se najdou lidé, kteří vás budou odrazovat, možná proto, že se o vás bojí, ale je možné, že vidí, že to nezvládnete, protože o ni by to nezvládli a nevidí, že u vás existuje šance, že vy to zvládnete. Na druhou stranu ale umějte přijímat konstruktivní, věcnou kritiku s cílem vás ve vaší cestě posunout blíže k cíli.

Jako majitelka tohoto informačního webu o módě Fashion Industry CZ, bych vám ráda poděkovala za přízeň, zájem, podporu, podněty, spolupráci v tomto roce a věřím, že i příští rok nám zůstanete věrní, naše spolupráce bude pokračovat a jistě navážeme mnoho nových spoluprací a bude mi potěšením spoluvytvořit případně nové projekty.

Rozloučení s rokem 2021 a přivítání nového roku 2022

Věřím, že jste si podle svých představ užili vánoční svátky, setkali jste se s vašimi blízkými, které máte rádi a nemáte na ně během roku moc času, ale navštívili jste také své přátele apod. a oni vás. Každý z nás má různé představy o trávení svého volného času a stejně tak je tomu i během Vánoc a mezi Vánocemi a Novým rokem.

Mám ráda Vánoce, ale také se vyvíjím a jsem dnes ohleduplnější a více chápu to, že někdo Vánoce slaví, ale ne urputně, případně po vánočních svátcích odjíždí na hory, do zahraniční na něco jako eurovíkend apod., jiný sedí doma, jí cukroví a občas jde na vycházku, další lidé vyráží i k moři. Důležité je být v pohodě a odpočinout si. Odpočinkem se předchází zdravotním problémům, což si mnoho lidí uvědomí často, až jsou nemocní.

Silvestr s respektem

Já jsem letos mezi vánočními svátky a Novým rokem nejala nikam mimo ČR, protože jsem si chtěla odpočinout, ale např. v minulosti jsem v zahraniční byla a také jsem si to moc užila. Ti, kdo pravidelně čtete tento blog, případně znáte Fashion Industry CZ už od začátku své existence, případně mě jako osobu, víte, že jsem měla úžasnou psí kamarádku, fenku plemene Americký pitbulteriér Kendy.

Kendynku jsem měla moc ráda a každoročně jsem ji držela na Silvestra za packu, byla chudák maximálně vyděšená, podařilo se mi ale u veterináře ji koupit Aptus relax – přírodní přípravek na uklidnění s tím, že na začátku mi veterinární lékařka řekla, že neví, zda to bude vůbec na Kendy působit, že je to lehké, žádný driák jako klasické uklidňující léky a že pes po požití tohoto přírodního produktu je případně jen klidnější a nomrálně může fungovat, což se mi líbilo.

Na Kendy zapůsobilo skvěle, byla méně vyděšená, ale přesto byla vyděšená a já byla s ní. Přiznávám, nemám ráda petardy apod., protože výrazně omezují další živočichy. Vadí mi, když se lidé opijí alkoholem a bez rozmyslu následně petardy zapalují a někdy i hází po dalších lidech, děsí mě to. Když jsem viděla, jak je Kendy na Silvestra vyděšená, došlo mi, že takových zvířat je hodně na celém světě. Jediné co zapaluji na konci roku, jsou vždy prskavky.

Myslím, že všeobecně o trošku více respektu neškodí, myslete na to i příští rok, ať už jde o cokoliv, buďme pokornější, mějme pochopení, ale současně nezapomínejme také pro sebe, tuto větu si vy až moc hodní přečtěte vícekrát. Jen když každý člověk samostatatně bude v pohodě, může případně pomáhat ostatním.

Rozloučení s rokem 2021 a přivítání nového roku 2022

PF 2022

Do nového roku vám chci popřát hlavně zdraví, štěstí, lásku, odvahu, pokoru a chuť užívat si života. Jednoduše řečeno, přeji vám jen to nejlepší v osobní i pracovní oblasti.

V roce 2022 se můžete těšit také na článek na téma první roll up banner Fashion Industry CZ. Sledujte nás i na sociálních sítích.

Zdroj fotografií: archiv Sandry Friebové