Z minulého článku víte, že zakladatelkou a majitelkou webového projektu Fashion Industry CZ  jsem já, Sandra Friebová. V průběhu posledních let, během svých pracovních aktivit, mě často zamrzelo zjištění, když jsem navštívila webové stránky nějaké společnosti či projektu, o kterém jsem se chtěla dozvědět více, že v podstatě jediný kontakt je info@ a za zavináčem název společnosti. com či .cz.

Moderní informační technologie nejsou vše

Řeknete si, existuje spousta možností, jak žádaný kontakt získat a je navíc veřejně, jen musíte vědět, kde a jak hledat. To je sice pravda, ale člověk někdy potřebuje něco vyřešit opravdu rychle a uvítal by přímý kontakt ideálně na kompetentní osobu, s níž danou věc může projednat.

Bohužel jsem se během svých pracovních aktivit někdy i dozvěděla, že v některých společnostech e – mail info@ nikdo nečte a musíte mít kontakt přímo na určitou osobu. V lepším případě se dovoláte na recepci, kde je často slečna, která buď nemá tušení, tzv. která bije, nebo vám zopakuje e – mailovou adresu info@ s tím, že e – mail přepošle dané kompetentní osobě.

Vyhovuje vám tento způsob komunikace s potenciálním obchodním partnerem či zákazníkem, ideálně ještě od společností, které tvrdí, jak jdou naproti zákazníkům? Mě skutečně ne a vím, že nejsem jediná, proto, když jsem zakládala informační web Fashion Industry CZ, řekla jsem si, že skutečně dám příležitost lidem s týmem, případně i se mnou komunikovat.

Proč nemáme v kontaktech e – mailovou adresu info@ ?

Jak nás můžete kontaktovat?

Můžete nám napsat e – mail, zatelefonovat, ale i spojit se s námi na sociálních sítích, či si přímo domluvit schůzku se mnou osobně.

Chcete se stát naším obchodním partnerem? Kontaktujte přímo mě na e – mailové adrese boss@fashionindustrycz.cz

Chcete upozornit na charitativní akci v souvislosti s módou, kterou pořádáte? Více informací můžete poslat na e – mailovou adresu boss@fashionindustrycz.cz

Máte tip na zajímavý fashion event, napište nám do redakce.

Podklady pro inzerci prosím posílejte do marketingu.

Přehled možností, jak nás můžete kontaktovat naleznete v kategorii Kontakty.