Podílejte se i vy na obsahu informačního webu o módě Fashion Industry CZ. Také jste se setkali s podobnou nabídkou či výzvou od nejrůznějších firem, zvláště pak v začátku jejich fungování a výsledek byl, a to několikrát, že po krátkém období fungování daných firem, se vám nikdo neozval na vámi zaslaný podnět?

Měli jste pocit, že jste ztratili čas i energii a investovali je zbytečně? Chápu vás. Jako zakladatelce a majitelce tohoto informačního webu o módě Fashion Industry CZ mi záleží na určitých hodnotách, s nimiž pracuji průběžně, ne jen nárazově, stále je rozvíjím.

Komunita Fashion Industry CZ

Když mě napadla myšlenka, že vytvořím nějaký projekt zaměřený na módu, neměla jsem ještě konkrétní představu o jeho podobě ani fungování a dalších záležitostech, ale mimo jiné jsem měla jasno v tom, že chci, aby daný projekt propojoval lidi, pomáhal jim v komunikaci, prezentaci a propagaci a vytvořila se kolem něj komunita bez hranic, která si bude vzájemně užitečná.

Co mám na mysli pojmem bez hranic? Komunita lidí, která není limitovaná vzdáleností ani ničím dalším. Platí v ní pravidlo férovosti, respektu, upřímnosti a snahy pomáhat si navzájem a zlepšovat si všeobecně život, jak pracovní, tak následně i osobní.

Ideální je, když osobní i pracovní život jsou v rovnováze, čehož není snadné dosáhnout a mnohdy trvá dlouho, než se to člověku podaří.  Je – li člověk spokojený v pracovním životě, odrazí se to i na soukromém osobním životě a naopak.

Více o aktivitách, obsahu, hodnotách, vizích a misích Fashion Industry CZ naleznete v kategorii O nás.

Podílejte se na obsahu Fashion Industry CZ

Názor jednotlivce má velký význam

Mnohdy jeden názor řečený člověkem nahlas, odstartuje lavinu komunikace, která po něm následuje, protože mnoho lidí se bojí být první, vystoupit tzv. z řady, opustit svoji komfortní zónu a promluvit nahlas o svých představách, potřebách a přáních, ale pokud to udělá někdo před nimi, rádi se připojí a následují jeho odvážný krok.

Záleží mi na názoru ostatních lidí a firem a budu také ráda za vaše podněty, případně tipy na fashion eventy, zajímavé výrobky, techniky výroby fashion produktů apod. Uvědomuji si, že za každou firmou vždy stojí lidé, kteří mají emoce. Považuji za důležité dát vám prostor pro komunikaci, informovat vás o mém zájmu o ni.

Podílejte se na obsahu Fashion Industry CZ

Jak komunikovat s webem Fashion Industry CZ?

Jak to udělat? Proč byste měli s webem Fashion Industry CZ komunikovat? Napadají vás tyto otázky? Mám pro vás odpovědi! Přidejte se ke komunitě Fashion Industry CZ a zlepšujte klima v módním průmyslu nejen v Česku.

Nikdo vám nikdy nedal prostor vyjádřit se k fashion světu, módnímu průmyslu? Vždy jste si to přáli? Psali jste dokonce někam či někomu svůj názor, tip či podnět a odpověď se k vám nedostala, a pokud ano, tak ve vágní podobě?

Víte o nějaké fashion události? Máte tip na zajímavý fashion sortimet, e – shop či firmu nabízející něco takového? Chcete zvýšit povědomí o své vlastní firmě? Myslíte, že bychom měli udělat rozhovor s nějakou osobou? Neváhejte nás kontaktovat na contact@fashionindustry.cz .

Nebojte se nás (Fashion Industry CZ) kontaktovat z jakékoliv země. Fashion Industry CZ je tu pro zlepšení klimatu v módním průmyslu.

Podílejte se na obsahu Fashion Industry CZ

Těšíme se na spolupráci a zajímavé tipy na výrobky, osoby, ale i eventy. Neváhejte nás kontaktovat.

Zdroj fotografií: pixabay.com