Dovolím si, zařadit se k lidem a firmám, kteří ostatním popřejí do nového roku, ale přidám i menší kladně směrovaný vzhled do roku 2021.

PF 2021

Do nového roku 2021 vám přeji hodně zdraví, štěstí, lásky, radosti z maličkostí, pochopení pro lidi okolo, energie pro důležitá rozhodnutí, která vedou k požadovaným a předpokládaně očekávaným výsledkům, které směřují k lepší budoucnosti vašich pracovních, či osobních aktivit, dále vám přeji mnoho inspirace pro rozvoj vašich pracovních aktivit. Mějte odvahu jít za svými sny a usilovně pracovat na jejich splnění.

PF 2021

Fashion Industry CZ

Moc mě těší, že krátce po rozjezdu webového projektu, informačního webu o módě Fashion Industry CZ, který je jediný český informační web o módě, který propojuje nejen B2B subjekty mezi sebou, ale i s B2C, a to nejen v Česku, ale i zahraničí a naopak, už se u něj zvyšuje návštěvnost webových stránek a navštěvují jej nejen lidé z Česka, kterých je, konstatuji s radostí, převaha, ale i z dalších zemí, jako například Spojených států amerických, Indie, Rakouska a dalších.

V dalším roce se na Fashion Industry CZ můžete těšit nejen informace z oblasti módy a ekonomiky, ale i rozhovory s lidmi, kteří o sobě řeknou jistě spoustu zajímavostí, zmínky o akcích a věřím, že to bude zajímavý obsah, i kdyby se ještě nějakou dobu konaly akce v online, v digitální podobě, protože, jak jsem měla šanci poznat, v módním průmyslu je spousta energických a srdečných lidí, kteří věci dělají naplno a výsledky se záhy dostavují v podobě úspěchu a zájmu návštěvníků i médií apod.

Fashion Industry CZ je tu pro vás! Těšíme se na spolupráci s vámi a podněty od vás v novém roce 2021. Líbil se vám článek? Sdílejte jej na sociálních sítích.

PF 2021

Zdroj obrázku s hodinami: pixabay.com

Autor všech ostatních fotografií: archiv Sandry Friebové