Pardubice mě mile překvapily

Přiznám se dobrovolně, bez mučení, v Pardubicích jsem ještě nikdy nebyla, jako v dalších městech naší krásné České republiky. To, že jsem ale nebyla v Pardubicích, je zvláštní, protože tam bydlí moje kamarádka a vždy jsem Pardubicemi xkrát projížděla při svých cestách z Moravy do Prahy, a to nejen když jsem v Praze ještě studovala, ale i při pracovních cestách vlakem.

Myslím, že jsem tímto městem ještě několikrát i projela autem, když jsem se s dalšími lidmi přesouvala z Moravy do Prahy či jinam v Čechách na návštěvu přátel, příbuzných či jen tak na delší výlet či jiný krátkodobý pobyt.

Sandra Friebová na prodejním veletrhu Žena a jaro

Sandra Friebová na prodejním veletrhu Žena a jaro

Prodejní veletrh Žena a jaro v Pardubicích

Nedávno jsem se bavila o jedné pracovní akci se známou. Dala mi tip na tuto akci. Byl to prodejní veletrh Žena a jaro v Pardubicích. Rozhodla jsem se, že tuto událost chci mediálně podpořit se svým informačním webem o módě Fashion Industry CZ a ta známá Natalie Dygtiar mě odkázala na organizátorku akce paní Fikejsovou. Paní Fikejsová je velmi milá žena a tak slovo dalo slovo a domluvily jsme se na spolupráci, což mě velmi těší.

O prodejním veletrhu Žena a jaro v Pardubicích si můžete krátký článek přečíst ZDE. Pokud jste tuto fajn událost plnou zajímavých přednášek, velkého rozsahu sortimentu od kosmetiky až po kabelky a širokou nabídku služeb, nestihli navštívit, nesmutněte. Příležitost budete mít zase příští rok na jaře.

Nechce se vám čekat až na příští jaro, zdá se vám to daleko? Mám informaci, že by se měla uskutečnit v Domě Techniky v Pardubicích, stejně jako Žena a jaro, podzimní událost, prodejní veletrh Žena a podzim.

Spojila jsem příjemné s užitečným, vyrazila jsem osobně na tuto událost s mojí dobrou kamarádkou, která si na mě udělala čas a událost jsme si užily a stihly se projít i po městě Pardubice.

Sandra Friebová a paní Fikejsová s plakátem k prodejnímu veletrhu Žena a jaro

Sandra Friebová a paní Fikejsová s plakátem k prodejnímu veletrhu Žena a jaro

Pardubice stojí za návštěvu a návrat

Jak jsem již zmínila, v Pardubicích jsem byla nejen letos, ale i celkově za svůj život úplně poprvé. I když mě sem tak trochu zavála moje práce, užila jsem si je i jako turistka. Věřím, že ne naposledy. Jen počasí nebylo úplně nejvřelejší a nejslunečnější, tak nebyla úplně chuť se nějak více procházet, navíc moje kamarádka nezvolila příliš hřejivý outfit, a také jsem tam byla jen jeden den.

V Pardubicích je krásně. Najdete tam mnoho i malých obchůdků, jsou tam milí lidé, náměstí je nádherné a celkově budovy krásné, zvláště ve starém centru. Jsou úžasně opravené. Do Pardubic se chystám i do parku, který je v centru, ale až bude teplo a počasí bude přát turismu. A ty stylové kavárny, kterých je tam také dostatek – krása.

Sandra Friebová v Pardubicích

Sandra Friebová v Pardubicích

Proč jsem zvolila tento outfit pro návštěvu Pardubic?

Do Pardubic jsem přijela vlakem. Na nádraží mě vyzvedla moje kamarádka autem a pokračovaly jsme následně pěšky do centra města. Ráda cestuji a musím říct, čím jsem starší, tím obvykle volím více pohodlné věci. Není to ale o tom, že bych snad volila papuče a pyžamo. Humor!

Protože jsem počítala s tím, že nepůjdu jen na prodejní veletrh Žena a jaro, který se koná v budově, ale vyrazím buď sama, nebo s kamarádkou se projít v nějaké míře po městě a zjistila jsem si předpověď počasí, která nebyla lichotivá, zvolila jsem hřejivý outfit.

Nazula jsem pohodlné podzimní černé boty typu chelsea, k nim oblékla teplé punčochy, plizovanou sukni ve velmi aktuální barvě very peri, k tomu pohodlný černý tenký svetřík, fialovou šálu s příjemného materiálu a prošívanou bundu a k tomu černou kabelku. Cítila jsem se příjemně a žensky. Mám k sukním a šatům velmi blízký vztah. Jsem šťastná, že jsem žena a můžu tyto typy oděvů hrdě nosit a užívat si to.

Jak jsem tak nějak stručně a prozatím jen krátce a zhruba pátrala, okolí Pardubic rovněž stojí za vidění a návštěvu, a to i to vzdálenější okolí. Možná tam v létě strávím více dnů, uvidíme.

Znáte Pardubice?

Zdroj fotografií: archiv Sandry Friebové

Navštivte web Pardubic před návštěvou tohoto města.

Další články o módě, cestování i s lifestylovými tématy najdete v naší kategorii Blog.