Spodní prádlo s poznámkou na doma dobrý není ideální přístup

Na začátku dubna, konkrétně 4. dubna 2023, jsem vložila sem do kategorie Blog článek na téma Spodní prádlo má význam pro kvalitní život žen i mužůkde na jeho konci zmiňuji, že prostor zmínit svůj pohled na spodní prádlo na tomto webu dostane paní Silvie Skalická, majitelka kamenné prodejny se spodním prádlem pro ženy v Brně SiluetSi.

Výjimečně už zde na začátku článku si dovolím zmínit zásadní informaci, tento článek není placenou inzercí ani ničím podobným. Je moje vlastní rozhodnutí dát prostor odbornici na oblast spodního prádla, kterou paní Skalická vzhledem ke své praxi skutečně je. Vážím si odborníků na konkrétní záležitosti a na paní Silvii se mi líbí, že svoji práci dělá proto, aby pomáhala ženám, zvyšovala jim sebevědomí, zlepšovala život a podpořila je v cestě mít sama sebe ráda, což považuji za velmi důležité.

Paní Silvie Skalická je milá dáma, ale hlavně odbornice na spodní prádlo

Paní Silvie Skalická je milá dáma, ale hlavně odbornice na spodní prádlo

Nevhodné spodní prádlo, zvláště podprsenka, může i ublížit

Pokaždé když tohle slyším, že je to na doma dobrý, tak je mi smutno. Vždyť kultura národa se pozná i podle toho co nosíme na doma, když se chceme cítit pohodlně. Ne každý člověk je ochotný si pořídit oblečení s využitím na doma a řeší to právě kousky, které nejsou úplně in, ale pořád mu stále padnou. Tenhle postup je v pořádku„, říká Silvie Skalická, majitelka kamenné prodejny se spodním prádlem pro ženy v Brně SiluetSi.

A dodává: „Co ale  v pořádku není, pokud tak lidé postupují u spodního prádla a především dámy u podprsenek. Pokud má žena podprsenku špatné velikosti, zařezává se, nebo ji dokonce i píchá kostice, tak na něco takového jako „na doma dobrý“ by dámy neměly ani pomyslet. Nejen že špatná podprsenka neplní svou funkci, může dokonce i své nositelce ublížit. Proto bych chtěla všem ženám vzkázat, mějte se rády, prokazujte sobě sebeúctu a nic takového jako špatně padnoucí prádlo nenoste …ani na doma„.

Krásná, kvalitní a padnoucí podprsenka je jako dobrý přítel, vždy ženu podpoří, nenechá ji padnout a je blízko srdci. V případě podprsenky je to myšleno nejen fyzicky, ale i psychicky, protože kladný vztah k podprsence je další správný krok k prohloubení ve vztahu ženy sama k sobě a uvědomění si své ženskosti, bez ohledu na věk nositelky podprsenky, střih podprsenky či velikost prsou, chcete-li naděr.

Podprsenka je významná část spodního prádla pro ženy

Podprsenka je významná část spodního prádla pro ženy

Jedním z míst v České republice, kde najdete odborný servis při výběru spodního prádla (nejen podprsenky, ale i formovacího prádla apod.) a pochopení, můžete zde i odhodit svůj případný stud, je krásné prostředí brněnského butiku SiluetSi.

Zaujal vás tento článek? Sdílejte jej na sociálních sítích, za označení budeme rádi.

Pokračujte ve čtení dalších zajímavých článků ZDE.

Zdroj fotografií: archiv Silvie Skalické