Možná vás překvapí, proč zmiňuji Mezinárodní den objímání na blogu informačního webu o módě Fashion Industry CZ, když se zdá, že to s módou nesouvisí. Dovolím si připomenout, že módní průmysl není jen oblečení, jak si dodnes někteří lidé stále ještě myslí. V módním průmyslu jsou lidé, jako všude jinde a Fashion Industry CZ pohlíží na módní průmysl jako svět, prostředí a ne jen jako na jednu sekci – pouhou výrobu oblečení.

Mezinárodní den objímání

Oslavte Mezinárodní den objímání stylově

Víte, že dnes je Mezinárodní den objímání? Oslavte jej stylově, v trendy oděvech stylu, který je vám blízký a vhodný pro danou příležitost a situaci. Hledáte tipy na rozšíření šatníku a botníku? Navštivte kategorii na našem informačním webu o módě Fashion Industry CZ s názvem Novinky z módy, tam si jistě vyberete i stylové módní doplňky, a to bez ohledu na to, zda jste žena či muž.

Je známo, že lidé jsou tvorové emotivní. Každý z nás je ale jiný a prožívá věci odlišně, a proto se mnohdy necháme, možná i proto, že nemáme všichni stejnou dávku empatie, což vychází i z toho, jak nahlížíme na svět kolem sebe, což ovlivňuje od našeho narození mnoho faktorů.

Všichni prožíváme radosti i starosti, smutek, vděčnost, zlost apod. Dělejme svět krásnějším místem. Usmívejme se více na své okolí. A objímejme své blízké. Objetí problém nevyřeší, ale může jej zmírnit, zvláště pak v partnerských vztazích. Často slýcháme od ženy, že chce objetí svého muže. Pánové, nebuďte na objetí své milované partnerky skoupí, uvidíte, že to ocení. Někdy ji jen tak beze slov obejměte. Nenechejte ji říkat si obejmutí, buďte rychlejší a konejte.

Mezinárodní den objímání

Objímání má zdravotní přínos

Objímání má pro lidi i zvířata přínos také v oblasti zdraví. Obsahově pěkný článek na téma objímání s názvem 7 zdravotních přínosů, které vám může poskytnout objetí, si můžete přečíst na tomto webu.

Koho jste naposledy obejmuli vy?

Zdroj fotografií: pixabay.com