Květiny a květinové čelenky vypadají ve vlasech úžasně

Žena a květiny, to je skvělá kombinace 

Když se řekne žena a květina, snad každý tuto kombinaci považuje za skvělou. Ženy jsou s květinami spjaty snad od nepaměti. Znáte nějakou ženu, která by neměla ráda květiny, zvláště ty řezané a vždy, když je jimi obdarovaná, jí neudělají radost a nevykouzlí úsměv na rtech? Myslím, že odpověď je dvakrát ne.

Živé květiny jsou krásným dárkem i dekorací do bytu. Ideálně slouží také jako součást svatební kytice. Lze jimi doplnit, osvěžit a ozdobit i účesy z vlasů. Úžasně účesy ke vhodně zvolenému outfitu doplní a podtrhnou.

Žena, květiny a květinové čelenky jsou vždy skvělou kombinací

Žena, květiny a květinové čelenky jsou vždy skvělou kombinací

Není podstatné, zda se jedná o svatbu, které se žena účastní jako host či družička nevěsty nebo je sama nevěstou. Květiny ve vlasech jsou úžasné například, když žena jde se svým partnerem na rande, chce vypadat jako víla a cítit se ještě více žensky než obvykle. Květiny jsou krásné ve vlasech živé i umělé.

Věnečky z květin a období dětství

Také se vám při vzpomínkách na vaše dětství vybaví hrdé nosení s pampeliškovým věnečkem na vaší či kamarádčiné možná i maminčiné, či jiné ženy, hlavě, který menším holčičkám pletly maminky či babičky a později si jej slečny pletly samy? A pletení pampeliškových věnců bavilo i ženy pro sebe sama i svoje dcery? Květiny a květinové doplňky do vlasů nejsou povoleny jen do určitého věku.

Užijte si květinové dekorace do vlasů v každém věku, vhodně je zakomponujte do outfitu a volte adekvátně k dané příležitosti, kam celý outfit vynesete. S těmi ve výrazných barvách zazáříte zvláště v letních měsících také na rodinných oslavách, ale i hudebních festivalech apod. Doplňte jimi basic outfit. Nemusíte je vynést jen na svatbu, jak jste si možná myslela. Mají širší využití.

Květinové čelenky my ženy máme většinou rády už od dětství

Květinové čelenky my ženy máme většinou rády už od dětství

Květinové čelenky vás ozdobí

Jednotlivé květiny či věnečky vás nezaujaly? Ať už jste romantička a milujete jemné outfity nebo jste žena vyznávající jiný módní styl než boho, k němuž jsou květinové čelenky do vlasů často noseny, někdy se najde příležitost, kdy je fajn objevit krásu květinových čelenek a dát jim šanci.

Ať už je tou onou příležitostí touha po změně v životě, kterou demonstrujete změnou módního stylu, případně novým přístupem k výběru módních doplňků nebo se jedná o pozvání na nějaký letní festival, event či společenskou událost jako například svatba.

V podstatě jakákoliv událost, kam se v rámci dress code tento módní doplněk hodí, je úžasná příležitost vynést jej. Udělá z vás něžnou vílu a podtrhne vaši ženskou křehkost. Květinové čelenky se rovněž báječně hodí na rande, kdy tam dotvoří váš jemný outfit k dokonalosti.

Samozřejmostí je zvolit květinové čelenky v roli módních doplňků k celkovému outfitu. Báječně vypadají k šatům, ale udělají vám službu i jako doplněk, pokud jsou například ve výrazných barvách k jednoduchému basic outfitu.

Květinové čelenky vás ozdobí

Květinové čelenky vás ozdobí

Dejte šanci květinovým čelenkám

Živé nebo umělé květiny?

Květinové čelenky jsou také krásnou vzpomínkou na dětství. Také jste měla dětství plné krásných zážitků, kdy jeden z nich byla tvorba pampeliškových věnců či čelenek do vlasů na loukách během krásných, horkých a slunečních letních dnů, na které letní prázdniny byly bohaté? Osobně ráda vzpomínám i na prstýnky a náramky upletené ze sedmikrásek.

Není tedy podstatné, zda upřednostníte živé či umělé květiny do vlasů. Ty umělé můžete udržovat správným čistěním a prodloužit tak jejich životnost a vydrží vám déle. Živé květiny mají ale jakoby duši a jejich pořízení stojí za to. Jste alergická na květiny? Zvolte umělé květiny.

Pořiďte si květinové čelenky a užijte si léto naplno

Jaké módní doplňky preferujete vy? Zkoušíte občas zakomponovat do svého outfitu prvky, které pro vás nejsou typické, respektive pro váš módní styl?

Další lifestylové články naleznete zde.

Zdroj všech fotografií v tomto článku: pixabay.com