Jak se restartovat do pracovního procesu po letních prázdninách?

Končí nám letní prázdniny a začíná období, pro které jsou typické chladnější teploty a dřívější západy slunce než na jaře a v létě. Jedete stále na vlně letní energie a přemýšlíte nad tím, jak se restartovat do pracovního procesu po letních prázdninách? Čtěte dál a nesmutněte.

Je vůbec nutné restartovat se do pracovního procesu po letních prázdninách?

Toto je otázka, kterou je fajn si položit, protože ne všichni s nástupem podzimu musí zpět do běžného režimu. Jsou lidé, kteří si rádi léto prodlužují a v podobném režimu jako v létě fungují i na podzim. Nutno dodat, že toto neplatí pro všechny.

Restart po letních prázdninách může probíhat různým způsobem

Restart po letních prázdninách může probíhat různým způsobem

Restartujte se do pracovního jinak než skokově

Tato varianta nemusí vyhovovat všem, protože jsou lidé, kteří když půjdou do něčeho či nějaké změny postupně a nenásilně mohou podlehnout dojmu, že to nemá to cenu, i když to tak není. Restartujte se do pracovního života po letních prázdninách postupně. Začněte drobnými změnami a zvyšujte jejich počet.

Začněte u změn například návyků, u nichž se zdá, že nemají až tak velký vliv na vaše fungování během běžného dne. Drobnosti tvoří celek, jak známo. Myslete na to.

Drobné radosti jako motivace ke kvalitnímu procesu restartu

Drobné radosti jako motivace ke kvalitnímu procesu restartu

Motivujte se a odměňujte se drobnými radostmi

Nevím jak to máte nastavené vy, ale na mě vždy platila a platí pozitivní motivace. Velmi dobře znám takový ten proces, kdy se do něčeho vrhnu i pracovně s tím, že to chci dotáhnout do konce a momentální pocit hladu například zapiji neperlivou vodou – to je moje dobrá kamarádka, a pak ztrácím soustředěnost atd. Je důležité respektovat svoje tělo, naše vlastní potřeby i pocity, protože nás vedou správným směrem.

Co dělá radost vám? Za změnu u které vydržíte například možnost koupit si kvalitní čaj apod.? Ideální je odměna, která má na vás další kladný vliv.

Restart po letních prázdninách můžete využít i pro naučení nových návyků

Restart po letních prázdninách můžete využít i pro naučení se nových návyků

Restart po letních prázdninách jako příležitost zbavit se zlozvyků

Využijte možnosti restartu po letních prázdninách k tomu, abyste se zbavili zlozvyků, které jste získali během léta nebo měli už před létem. Opět zde platí, každému vyhovuje něco jiného, jednomu postupná změna, jinému rychlý skok k novému počínání.

Spolupráce je cesta k rozvoji podnikání

Spolupráce je cesta k rozvoji podnikání

Spolupráce jako součást restartu po letních prázdninách a současně jako cesta k rozvoji podnikání

Chcete po létě například posunout dál svoje podnikání? Co takhle si jako jeden schůdek k restartu a motivaci k běžnému životu naplánova schůzky se stávajícími obchodními partnery a rozšířit své spolupráce či s potenciálními obchodními partnery?

I Fashion Industry CZ a já jsme připraveni spolupracovat s vámi a těšíme se na nové obchodní příležitosti a možná i přátelství. Více o tomto tématu naleznete ZDE.

Restartujete se po letních prázdninách raději postupně či tzv. rychlým skokem do reality?

Zdroj všech obrázků: pixabay.com

Přečtěte si další lifestylové články ZDE.