Fashion Industry CZ má roll up banner. Nevím, jak vy, ale já, nejen vzhledem k událostem poslední doby, ano mám na mysli pandemii koronaviru, která komplikuje život lidem takřka po celém světě, jsem vděčná ještě více než dříve za maličkosti, drobnosti, které vyjdou dle plánů, protože už dávno vím, že nic není samozřejmost.

Zvláště pro některé své blízké jsem tak trochu snílek a šílenec, ale lze se pokoušet o něco v životě bez těchto schopností snít a být řekněme nekonvenční? Myslím, že ne. Protože tyto schopnosti pomáhají člověkovi uvažovat jinak a dávají mu sílu jít za svým cílem.

Jistě že jen sny a odvaha nestačí pro splnění cíle. Je vhodné během cesty za cílem si udělat přehled, zda to dává po všech stránkách smysl a je vidět posun. Samozřejmě ne vše v životě vyjde, ale cokoliv vzdávat předčasně a nechat se zastavit několika překážkami je škoda.

Fashion Industry CZ má roll up banner

První roll up banner Fashion Industry CZ

Informační web o módě Fashion Industry CZ má svůj první roll up banner. Někdo by tento fakt mohl brát jako nepodstatnou drobnost, ale věřím, že pokud čtete tento článek vy, srdcaři a hlavně lidé, kteří jste kdysi začínali, možná i začínáte provozovat nějaký projekt, služby či prodávat produkty, víte, že je to podstatná věc a důležitá pro marketing, komunikaci brandu.

Kdo pravidelně sledujete aktivity Fashion Industry CZ a čtete naše články, víte, že informační web o módě Fashion Industry CZ 30. listopadu 2021 oslavil své první narozeniny a já jako majitelka ráda po malých krůčcích posouvám Fashion Industry CZ dále kupředu a pracuji na kvalitní komunitě, která bude s Fashion Industry CZ spjatá.

Rozhodla jsem se Fashion Industry CZ nadělit k prvním narozeninám právě první nový roll up banner, který bude o tomto informačním webu o módě šířit povědomí.

Fashion Industry CZ má roll up banner

Premiéru umístění roll up banneru Fashion Industry CZ znemožnila pandemie kovidu

Náš nový první roll up banner se měl ještě před koncem loňského roku 2021 objevit na společenských událostech, kterých měl být Fashion Industry CZ mediální partner, bohužel kvůli nepříznivému vývoji pandemie koronaviru, byly události přesunuty a nebyla úplně příležitost roll banner prezentovat.

Tu jsem viděla v loučení se starým rokem a oslavou, zmínkou a přáním všeho nejlepšího v roce novém, přicházejícím. Této příležitosti jsem tedy s radostí využila a vytvořila PF 2022, jak jinak než v barvách Fashion Industry CZ, kdy stěžejní barva je fialová a s tou byl v souladu i můj outfit.

Článek s obsahem PF 2022 a zmínkou o novém roll up banneru Fashion Industry CZ si můžete přečíst ZDE.

Fashion Industry CZ má roll up banner

Cesta k výsledné podobě roll upu Fashion Industry CZ

Někteří lidé se tváří, jakoby snědli všechnu moudrost světa a to bez ohledu na svůj věk, co je horší, dávají ostatním lidem i nenápadně najevo, že když někdo něco neví, tak je hloupý. Což není dobře. Nikdo neví a neumí úplně všechno a je zcela v pořádku to přiznat a učit se, rozvíjet se dále.

Všimněte si, že skutečně chytří, zkušení a vzdělaní lidé, ještě i věkově starší, rádi pomůžou ostatním a nikdy z nich ostatní nemají pocit, že se nad někoho povyšují či by měli mít obavy se jich zeptat na něco, co neví, protože se jim budou smát. Myslím, že je to tak proto, že jsou ti lidé jednoduše dále a ví, jak je těžká cesta zvláště například v podnikání, kterou daní lidé, kteří se ptají, jdou, mají tu osobní zkušenost. A jak se říká, ta je nepřenositelná.

Proč jsem uvedla předchozí odstavce? Souvisí s tvorbou roll up banneru a tím, že mít jej ve výsledné podobě nebylo naprosto jednoduché. Rozhodla jsem, že další důležitou věcí v posunu podnikání a fungování Fashion Industry CZ je roll up banner. Řekla jsem si, v dnešní době není problém najít výrobce tohoto zařízení a grafika snad také problém nebude.

Vím, jsou lidé, které nepotkávají jako mě divné věci a nesetkávají se se zajímavými lidmi apod., zdá se, že mají snadnější život, možná za to nudnější. Vše má své klady a zápory. To bych nebyla já, aby to nemělo nějaké ale. Najít grafika, který není příliš drahý a umí i přemýšlet, nebo alespoň umí přemýšlet, není snadné.

Pokud teď cokoliv okolo svého podnikání řešíte a říkáte si, že to není možné, že děláte něco špatně, že vše není dle vašich potřeb, chce to klid. Najít lidi, s nimiž si sednete, ať už se jedná o cokoliv, není vždy jednoduché. Doporučím vám jednu věc – nevzdávejte se a hledejte.

Fashion Industry CZ má roll up banner

O roll upu Fashion Industry CZ

Zmínila jsem, že vše není ideální a je to správně, protože v dnešní době je mnoho věcí k vidění přehnaných přes filtry apod. a někdo by mohl propadnout skepsi, že je jediný, kdo není ideální. Buďte rádi za svoji jedinečnost a nebojte se jít cestou k cíli, nevzdávejte se.

Když se člověk do čehokoliv vrhá, je fajn, když je alespoň zhruba připravený, protože se může stát, že profesionál, kterého osloví, není takový profesionál, jak se na první pohled zdálo.

Zásadní je vědět, nač nám roll up bude sloužit jako firmě, co na roll upu chceme mít umístěno a mít alespoň jasno v tom, jaké grafické prvky tam mít nechceme. Dovolím si skromné doporučení, je fajn do něj zapracovat i výzvu k akci.

Máte svůj roll up, chystáte se nechat si vytvořit nový či se připravujete na tvorbu svého úplně prvního rol lupu?

Zdroj fotografií: archiv Sandry Friebové