Dnes je Mezinárodní den psů, pomozte těm v olomouckém útulku

Kdyby žila Kendy, myslím, že bych určitě tento článek, na den Mezinárodní den psů, který dnes je, věnovala jí. Bohužel Kendy je už v psím nebi, doufám, že šťastná. Kendy už pomoct nemůžu a nemůžu ani pokračovat v dopřávání jí standardu, na který byla zvyklá a jenž jí vyhovoval. Mám ale krásné vzpomínky na ni a můžu něco udělat pro psy, kteří jsou živí a hlavně tu pomoc potřebují. Mám na mysli konkrétní psy, ty v olomouckém útulku.

Kupte si charitativní kalendář a podpořte psy v olomouckém útulku

Že tento informační web o módě Fashion Industry CZ mediálně podporuje LOZ ČR – místní organizaci Olomouc (olomoucký útulek) vy, kteří čtete pravidelně články zde v kategorii Blog, víte. Nedávno jsem dělala letní rozhovor s vedoucí tohoto útulku, praktickou ženou se srdcem na svém místě, paní Hanou Dědochovou.

Co si budeme povídat, všechno něco stojí, nic není zadarmo. Aktuální nárůst cen snad všeho není snadný pro mnoho rodin v Česku, ale i firmy apod. I zvířata v útulku musí něco jíst, aby jim bylo teplo, něco stojí, ten, kdo se o ně stará, také nemůže pracovat zdarma, léčba případných nemocí zvířecích obyvatel útulku opět stojí finance. Kam tím mířím? K prosbě o podporu olomouckého útulku. Peníze na provoz útulek potřebuje vždy, za hmotné dary jsou v útulku vděční ale také.

Pomozte Loz ČR - místní organizaci Olomouc koupí charitativního kalendáře

Pomozte Loz ČR – místní organizaci Olomouc koupí charitativního kalendáře

Když chcete pomoci útulku je vhodné tam nejdříve zavolat a zjistit, jakou pomoc aktuálně nejvíce potřebují. Proč? Představte si, že by jim tam někdo donesl jako dar jen granule či jen jiné pomůcky apod., na další také potřebné věci by jim tam už nezbyl prostor a mohlo by se stát, že další důležité věci jim zoufale chybí. Vznikl by nedostatek a mohlo by dojít k nepříjemným potížím.

Aktuálně můžete pomoci také koupí charitativního kalendáře, více informací a odkaz najdete v rozhovoru s paní Dědochovou ZDE.

Sdílení také pomůže

Odkaz na možnost koupit kalendář můžete také sdílet, každá pomoc se počítá. Udělejte dobrý skutek (nejen na Mezinárodní den psů).

Co takhle pořídit si nového či dalšího psího miláčka? Kontaktujte LOZ ČR – místní organizaci Olomouc, jaké jsou aktuálně možnosti v oblasti adopce psů apod. Na webu olomouckého útulku také zjistíte novinky o jeho aktivitách.

Zdroj fotografií: archiv LOZ ČR – místní organizace Olomouc