Čínský Nový rok je tady! Vám, kteří tento svátek slavíte, přejeme jen to nejlepší! Informační web o módě Fashion Industry CZ je projekt založený českou ženou a provozovaný v Česku, ale protože si velmi vážíme návštěvníků z jiných zemí, nejen sousedních a evropských, stejně jako rovněž i jiných kultur, rádi zmíníme i významné svátky lidí z těchto zemí, a to i když jsou například z jiných světadílů.

žena v Asii

žena v Asii

Chápeme, že každá země, kultura i lidé mají specifika a odlišnosti a je moc fajn po celý lidský život poznávat nové lidi, kultury, získávat zkušenosti, prožívat zážitky a současně ale nezapomínat na své blízké a přátele, kterými jsme šťastně obklopeni již dlouhá léta (je – li to vzájemné).

Je pro nás potěšením šířit informace kladného charakteru, jenž přináší lidem radost a nové poznání, rozšíření obzorů, inspiraci a případně i následné překročení komfortní zóny, když se vydávají na cestu vstříc dobrodružství. Je pro nás potěšením popřát vám ať si užíváte veškeré oslavy související se svátkem jménem Čínský Nový rok.

čínský nový rok - oslava

čínský nový rok – oslava

Čínský Nový rok je 1. února

Vzhledem k tomu, že 1. února je dnes, znamená to, že dnes je Čínský Nový rok! Všem, kteří tento svátek slavíte, upřímně přejeme jen to nejlepší a oslavte jej podle svých představ s lidmi, které máte rádi. Jednou z nejcennějších věcí v životě je mít kolem sebe lidi, kteří vás mají rádi a vy je, být šťastní, spokojení, upřímní a zdraví.

Nikdy se nenechejte připravit o radost ze života, protože vždy existuje naděje. A pamatujte, každý problém má obvykle řešení, i když jej možná nevidíte hned. Minimálně o něco později to řešení uvidíte. Jak říkám já, je důležité se zamyslet, vyjít na cestu řešení problému, která vede k jeho cíli, tedy vyřešení a občas umět také věci nechat plynout.

Pozor na urputnost, ta mnohdy škodí a napáchá více škody než užitku. To platí v případě, že s ní pracujeme neobezřetně, jak se tomu vyhnout a pracovat s urputností si můžete přečíst v jednom z našich článků na blogu, který je tématu urputnost věnován.

červená barva je v Asii oblíbená

červená barva je v Asii oblíbená

Čínský Nový rok je významný svátek nejen pro Číňany

Čínský Nový rok je nejvýznamnějším svátkem pro Číňany a významným svátkem také pro státy a lidi v jihovýchodní Asii. Čínský Nový rok, případně označován jako Svátky jara je často označen jako lunární Nový rok, a to zvláště pak lidmi žijícími mimo území Asie. Datum čínského roku je určeno astronomicky. Více informací zde.

Přečtěte si další zajímavosti o svátku Čínský Nový rok. Informace o slavách svátku Čínský Nový rok naleznete také zde.

Další články informačně zábavního charakteru a tak trochu možná i k zamyšlení naleznete zde v naší kategorii na informačním webu o módě Fashion Industry CZ s názvem Blog.

Jsme otevření komunikaci o spolupráci se zahraničními partnery. Neváhejte nás kontaktovat.

Zdroj fotografií: pixabay.com