Tento článek jsem rozhodla věnovat pohledu na aktuální dění okolo informačního webu o módě Fashion Industry CZ.

Zítřejším dnem se informační web o módě Fashion Industry CZ úspěšně rozvíjí druhý měsíc. Vnímání času je u každého člověka, řekla bych, relativní, ale myslím, že zásadní je postupný vývoj vpřed.

 

Aktuální dění okolo Fashion Industry CZ

hlavní podoba logotypu Fashion Industry CZ

Aktuální dění okolo Fashion Industry CZ

alternativa k hlavnímu logotypu Fashion Industry CZ

 

Fashion Industry CZ přináší informace jak pro odborníky (B2B), tak i fanoušky módy

Každopádně se web Fashion Industry CZ od svého začátku posunul, protože když jsem jej spustila, byl to prázdný prostor, který se postupně zaplňuje promyšleným obsahem zahrnující téma móda, módní průmysl a ekonomika, okrajově i design. Někdy to na první pohled nevypadá, ale mnohé informace a odvětví spolu souvisí a vzájemně si mohou být prospěšné s tím, že výsledné informace rozšíří obzory některým lidem, jiným pomohou fungovat lépe.

Na informačním webu o módě Fashion Industry CZ si můžete v kategorii O nás přečíst více informací o projektu Fashion Industry CZ, v kategorii B2B novinky najdete aktuální informace mimo jiné o zahraničních veletrzích, vidět lidi jinak můžete začít díky rozhovorům v naší kategorii Rozhovory.

Kategorie Novinky z módy přináší koncovým spotřebitelům, fanouškům módy informace o dění v módním průmyslu, ale také varování před nebezpečnými oděvy apod., v kategorii Módní události získáte přehled o událostech nejen v českém módním průmyslu, brzy snad zde naleznete i pozvánky na fashion eventy a reportáže z eventů.

Kategorie blog je věnovaná článkům různých témat, která jsou aktuální z pohledu mého jako zakladatelky a majitelky informačního webu o módě Fashion Industry CZ a věřím, že vás zajímají.

Aktuální dění okolo Fashion Industry CZ

Fashion Industry CZ je projekt vítající spolupráci

Uvažovala jsem, že bych do tohoto článku zakomponovala zmínku o přístupu některých firem v českém módním průmyslu, ke spolupráci s dalšími firmami v tomto odvětví, ale rozhodla jsem se, že tomuto tématu se budu věnovat na jaře letošního roku v některém z dalších článků na tomto blogu informačního webu o módě Fashion Industry CZ, protože je to téma, které si zaslouží více prostoru, dle mého názoru.

Aktuální dění okolo Fashion Industry CZ

Už ve chvíli, kdy Fashion Industry CZ byl pouhý můj nápad, neměl podobu, jasně stanovený obsah, ani název, jsem věděla jedno, chci vytvořit projekt, který bude lidi propojovat a mít přesah do offline prostředí. K tomuto jsem došla na základě několikaletého setrvání v módním průmyslu a následného zkoumání, jakož i výsledků dotazníků.

Lidsky řečeno, čísla mi potvrdila moje zjištění z praxe, že potřeba propojit mezi sebou, toto zjištění by se z pohledu statistiky do té doby považovaly pouze za jakési pouhé domněnky.

Pokud máte jakýkoliv dotaz, či podnět, ale i nabídku spolupráce, budu ráda, když se ozvete. Pokud byste uvítali větší rozsah nějakého typu obsahu, napište nám. Víte o zajímavé aktivitě nějaké firmy, ať už se orientuje na firemní zákazníky (má aktivity v oblasti B2B vztahů), nebo na svoji energii směřuje ke koncovým spotřebitelům, případně ideálně vkládá energii do aktivit jak směrem B2B, tak i B2C a myslíte, že bychom o ní měli informovat naše čtenáře? Nebojte se nás kontaktovat.

Kladné reakce na Fashion Industry CZ                                     

Jsem jako zakladatelka a majitelka informačního webu o módě Fashion Industry CZ velmi potěšená, že už v začátcích se nám podařilo navázat zajímavé spolupráce s odlišnými typy projektů, nejen v Česku, ale i zahraničí. Radost z každé další spolupráce mám, protože vím, že společně zvládneme lépe fungovat a snáze dojdeme ke svým cílům.

Aktuální dění okolo Fashion Industry CZ

Jedním z nich je trh s módou, šperkem a designem, dále projekt šikovných a kreativních studentů, jejichž vítavě extravagantní pojetí tvorby sleduji již několik let a většinou mé srdce milující kreativitu plesá radostí, ale i většími, či menšími zahraničními veletrhy. Kdo je našimi partnery můžete zjišťovat v kategorii O nás – Partneři.

Organizátoři mnohých eventů nám poskytují informace, což nás velmi těší a doufáme, že vám budou přínosem, zaujmou vás a inspirují, nejen pro práci, ale také pro soukromí jako fashion inspirace.

Za velmi milou spolupráci považuji také tu s Ligou na ochranu zvířat ČR – místní organizací Olomouc, protože vám můžeme přinést informace z místa, kde pečují o nalezená zvířata a hledají jim nový domov, tímto jim pomáháme, ale díky informacím, které nám paní vedoucí tohoto zařízení poskytuje v rozhovorech, můžeme společně šířit osvětu o tom, jak přistupovat ke zvířatům a předcházet problémům.

Aktuální dění okolo Fashion Industry CZ

Autor fotografie: archiv Sandry Friebové

Reálný pohled zakladatelky a majitelky na práci na novém projektu Fashion Industry CZ

Než byl informační web o módě Fashion Industry CZ spuštěn veřejně a naplno jsem se tomuto projektu začala věnovat, vůbec jsem netušila, co to obnáší rozvíjet webový projekt s přesahem. Jsem moc ráda, že jsem se v rámci svého vývoje k těmto aktivitám dostala, protože jsou velmi obohacující, někdy náročné, ale přesto pestré a zajímavé.

Proč to zmiňuji? Protože rozhodně nemám v úmyslu provozovat jeden z dalších webů, kde se stále jen ukazuje, jak je vše růžové a dokonalé. Iluze dokonalosti k módě patří a je žádoucí, ale pouze do určité míry. Věřím, že někoho z vás inspiruji k realizaci svého snu. Víte co je nejtěžší? Udělat rozhodnutí a první krok!

Jsem šťastná, že se mohu realizovat a vás to zajímá, chcete být součástí se svými projekty a Fashion Industry CZ se rozvíjí. Věřím, že když budeme spolupracovat a komunikovat společně, svět módního průmyslu, jehož součástí jsme vlastně všichni, protože v něčem musí chodit oblékaný každý člověk i ten, který není fanoušek módy, bude lepší místo.

Zavádím tedy slogan pro Fashion Industry CZ Let´s communicate together!

Aktuální dění okolo Fashion Industry CZ

Autor této fotografie: archiv Sandry Friebové

Nedávno jsem se rozhodla názorně demonstrovat v jednom videu na profilu Fashion Industry CZ, na sociální síti Facebook, že to s projektem Fashion Industry CZ myslím zcela vážně a těším se na to, že budeme spolupracovat společně s vámi. Přidejte se k nám!

Jaké byly začátky vašich projektů?  Podělte se s námi o své zážitky v komentářích nebo na sociálních sítích!

Zdroj úvodní fotografie a všech dalších fotografií v tomto článku, kromě těch označených: pixabay.com